Mandulaműtétem lessz nemsokára. és nemtudom hogy zajlik. Egyáltalán a műtétről se tudok semmit. Ti?
altatás gondolom van, és ilyen maszkal?utána kb.mennyi idő a felépülés?
köszönömelőreis
L/17
nem altatnak?????????:|
úramisten :|
köszi a válaszokat;)
áhh,már eléggé bevagyok parázva...:|
basszus..remélem kilehet vhogy könyörögni az altatást,vagy vmi...:S xD
meg abban is reménykedek h nemkapok nyárra műtéti időpontot..nemakarok 40fokba kórházban feküdni:S
Nem tudom manapság hogy csinálják.
Nekem 4 éves koromban (94) vették ki.
Amire emlékszek az az, hogy 3 napig voltam bent azt hiszem, és a műtétkor egy nagyon büdös kendőt raktak az arcomra (gondolom kloroform volt), mondták hogy nagyokat lélegezzek, és pár perc után Zzzz.
Majd arra ébredek hogy ott vagyok a szobában.
Tudom nem sokat segít, de azért leírtam 8)
Ha nekem lenne manapság egy ilyen műtétem érzéstelenítés nélkül, nem tudom mit csinálnák =/
jaj köszi szépen h leirtad :)
bár már augusztus végén megvolt a műtét,és altattak :) így sokkal jobbvolt,mint egy sima érzéstelenítővel.Bár mikor felkeltettek,nemkaptam levegőt,és nemtudtam elmondani se hogy mi a bajom..az nagyonrosszvolt, dezenkívül nemvolt semmi baj :) viszont az utána lévő 2 hét, borzalmasvolt :|
te jobban jártál hogy kiskorodban vették ki,állítólag akkor sokkal gyorsabban felépülnek a gyerekek utána :D
mind1,az a lényeg hogy boldogan élünk mandulanélkül:Dvégre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!