Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mandulaműtétem lessz nemsokára...

Mandulaműtétem lessz nemsokára. és nemtudom hogy zajlik. Egyáltalán a műtétről se tudok semmit. Ti?

Figyelt kérdés

altatás gondolom van, és ilyen maszkal?utána kb.mennyi idő a felépülés?

köszönömelőreis

L/17

2010. júl. 29. 21:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Állítólag érzéstelenítéssel csinálják. Utána meg fagyikat kell enni.......
2010. júl. 29. 21:33
 2/12 anonim ***** válasza:
17 évesen,már nem biztos,hogy elaltatnak!! ismerősömet sem altatták már 16 évesen sem. Engem még altattak,mert 7-8 lehettem mikor műtöttek. Pár hétig nagyon kellemetlen a nyelés,alig tudsz enni,fáj a torkod,és a hangod cincogós lesz:) Jobbulást!
2010. júl. 29. 21:34
 3/12 A kérdező kommentje:

nem altatnak?????????:|

úramisten :|

köszi a válaszokat;)

2010. júl. 29. 21:36
 4/12 A kérdező kommentje:
amúgy a hangom csak akkor változik meg, mig gyógyul..v.utána teljesen más lessz?
2010. júl. 29. 21:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Csak még gyógyul,a hangod hamar vissza fog térni nyugi:)
2010. júl. 29. 21:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Ja és így van,nem valószínű,hogy altatnak. Még jó,hogy én kicsi voltam mikor műtöttek,halálra paráznám magam,ahogy ébren nyúlkállnak késekkel a számban:S Bocsi,nem akarlak ijesztgetni.:)
2010. júl. 29. 21:45
 7/12 anonim ***** válasza:
*nyúlkálnak
2010. júl. 29. 21:45
 8/12 A kérdező kommentje:

áhh,már eléggé bevagyok parázva...:|

basszus..remélem kilehet vhogy könyörögni az altatást,vagy vmi...:S xD

meg abban is reménykedek h nemkapok nyárra műtéti időpontot..nemakarok 40fokba kórházban feküdni:S

2010. júl. 30. 23:14
 9/12 anonim válasza:

Nem tudom manapság hogy csinálják.

Nekem 4 éves koromban (94) vették ki.

Amire emlékszek az az, hogy 3 napig voltam bent azt hiszem, és a műtétkor egy nagyon büdös kendőt raktak az arcomra (gondolom kloroform volt), mondták hogy nagyokat lélegezzek, és pár perc után Zzzz.

Majd arra ébredek hogy ott vagyok a szobában.

Tudom nem sokat segít, de azért leírtam 8)

Ha nekem lenne manapság egy ilyen műtétem érzéstelenítés nélkül, nem tudom mit csinálnák =/

2011. jan. 4. 04:26
 10/12 A kérdező kommentje:

jaj köszi szépen h leirtad :)

bár már augusztus végén megvolt a műtét,és altattak :) így sokkal jobbvolt,mint egy sima érzéstelenítővel.Bár mikor felkeltettek,nemkaptam levegőt,és nemtudtam elmondani se hogy mi a bajom..az nagyonrosszvolt, dezenkívül nemvolt semmi baj :) viszont az utána lévő 2 hét, borzalmasvolt :|

te jobban jártál hogy kiskorodban vették ki,állítólag akkor sokkal gyorsabban felépülnek a gyerekek utána :D

mind1,az a lényeg hogy boldogan élünk mandulanélkül:Dvégre :D

2011. jan. 5. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!