Mandulaműtétem volt, hatásos fájdalomcsillapító?
Kedves kérdező! Cataflam melyik formáját írták neked? Engem 20 évesen operáltak, és az olvadósat írták fel. Nekem az használt. Igaz eleinte 3-4 óránként szükségem volt rá. De pihenj sokat, ha tudsz aludj. 2-3 hét után érzed majd, hogy tompul a fájdalom. Ki fogod bírni, ne aggódj. Nem szabad elhagyni magad, mert annál rosszabb lesz.
28/L
Nekem egy nagyobb műtét után (izomcsonkolás, izomkivét)25 külső varrat... nem részletezem tovább, iszonyú fájdalmaim voltak. akkor a kórházban Contramalt adtak és itthon is azt szedtem, amikor már nem bírtam elviselni a fájdalmat.nagyon jó, de nagyon erős.
próbálkozz a haziorvosodnál, hátha felírja.
mielőbbi fájdalommentes jobbulást.
üdv.
Első válaszoló vagyok.
A drazsé tényleg nem jó, az nekem sem használt. A Cataflam olvadós változatát írasd fel holnap a háziorvosoddal. Azaz Cataflam V50 a neve, mint írták már. Ez szinte biztosan segíteni fog. Mielőbbi jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!