Van valami pattanas szeru dolog a herezacsimon. Mi lehet ez? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
par napja, kb 1 hete megjelent valami a herezacsimon ami kb olyan mint egy pattanas de nagyobb es olyan feher szinu.azt hittem h egy pattanas es ezert nyomkodtam, de eleinte nem jott semmi es csodalkoztam is hogy
ott...aztan kinyomtam es jott belole valami feher cucc, de most kisebb es picit lila. mi lehet ez? kellene aggodnom?
#jvucnd
2014. okt. 17. 22:16
1/2 anonim válasza:
több mint valószínű egy szőrtüsző gyulladt be, az olyan mint egy pattanás, semmit nem kellett volna vele csinálnod, elmúlik magától... de most a nyomkodásod hatására belilult.. majd elmúlik hagyd békén
2/2 anonim válasza:
Ne nyomkodj ki ismeretlen pati féléket.Lehet az faggyú ,vagy izzadás mirigy ,de fordyce pötty is .Nyomkodás után ezek begyulladhatnak ,és nagyobb lesz a baj .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!