Normális dolog ha nem érzek se bánatot, se örömöt, se semmit? Mi a fene lehet?
Figyelt kérdés
Egyszer volt ilyen velem,úgy 14-15 éves lehettem,egyik napról a másikra úgymond kikapcsoltak.. be is voltam sz*rva,hogy mitől lehet,de kb. 2 hónap után elmúlt,de borzalmas időszak volt. 2 éve élek párkapcsolatban,mostanában sokat veszekszünk,de próbálunk javítani a helyzeten,nem eldobni és jól halad (nem annyira durva vita) :) viszont 2 napja megint előjött ami pár éve. Jövő héten megyünk nyaralni,amit már január óta tervezünk,remélem akkor változik a helyzet:S 18/L2014. aug. 14. 10:15
1/2 anonim válasza:
Igen, ilyen nekem is volt. Semmit nem éreztem, úgy ahogy te sem, még szerelmet nem. Tudtam, hogy szerelmes vagyok, de nem éreztem. Én ezt elmondtam a páromnak, hogy meg tudjuk beszélni, de vége lett a kapcsolatunknak miatta. Nekem ez akkor szokott előjönni, amikor valami történni fog és depressziós leszek miatta. Talán előre megvédem magam a nagyobb érzelmi csalódástól, vagy mi.
2/2 anonim válasza:
Nekem idegösszeomláskor volt ilyenem egy szerelmi csalódás után. Előtte totál depis voltam, utána meg semmi nem érintett meg túlzottan talán egy hétig. Valószínűleg neked másról van szó, mert ennél tartósabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!