Segitenétek nekem? Tobb mint 1 eve vagdosom magam
Egy eve volt hogy eloszor megvagtam magam . Abba tudtam hagyni de ez ccaal rajtad mulik hogy sikerul e- ha nem megy akkor kérj segítséget
15L
Én 3 évig vágtam magam, állandóan feszült voltam és megnyugtatott. Magamtól hagytam abba, és nem is volt nehéz, de szólok, hogy mindig kisérteni fog. Nálam ha nagy a nyomás, megint az az első gondolatom, hogy vágok, de le kell küzdeni.
Te viszont nagyon fiatal vagy és szerintem önbizalomhiányos. Ha jóban vagy a szüleiddel, mondd el nekik, hogy iskolát szeretnél váltani, mert megnyomorítanak lelkileg (én kb. ennyi idős lehettem, mikor kiharcoltam magamnak az iskolaváltást - igaz akkor még nem vágtam - de anyuék nem akarták, akkor mentek bele mikor már 4. napja nem voltam hajlandó enni. Gondolhatod, hogy ki voltak akadva....), ha meg nincs más lehetőség, akkor iskolapszichológus. Azt hiszem már mindenhol van.
Nem lesz könnyű menet de megéri. Én most 19 vagyok, vannak barátaim, jól tanulok, eljárok szórakozni, azelőtt pedig csak be voltam gubózva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!