Vágdosom magam . Mit tegyek?
el szeretném valakinek mondani de fogalmam sincs hogy kinek mondhatnám el . mert anyának nem akarom mert biztos rosszul lenne vagy valami .. de ha valaki el mondja neki akkor az ne én legyek . na de a suliba az osztályfőnöknek vagy a védőnőnek ? ezt már nem birom tovább minden reggel mikor felkelek vágdosással inditom a napot ... és minden szar . utálom magam . de nem tudok mit mondani a fel nőtnek aki tudna segíteni ... segítsetek !!!!
15/l
értelmes választ várnék nem olyant hogy na neeee...
de legalább akarnék változtatni a helyzetemen ..
Van esetleg iskolapszichológusotok? Ő biztosan tudna segíteni. De ha az osztályfőnökkel beszélsz, már az is haladás.
Írj esetleg privátot, ha úgy érzed, hogy egy idegennek könnyebben el tudod mondani. :) Komolyan. De én a helyedben első sorban mindenképp egy hozzáértő felnőttel beszélnék erről.
elmondtam a szüleimnek hogy mit csináltam . anya nagyon kikészült apa kicsit jobban fogadta a dolgot. járno kell dokihoz .
most nem is tudok mit írni . ha van kérdésetek akkor írjátok még le :-) válaszolok rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!