Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Füllyukasztás otthon (? )

Füllyukasztás otthon (? )

Figyelt kérdés
1 héttel ezelöt kiszurtam a fülem steril tűvel de nem fért bele a lyukba a fülbevaló mert túl vékony volt a tű. Jövőhéten megint ki akarom szurni de nem steril tűvel hanem biztosító tűvel. Azzal menyire fáj? Mi a különbség a steril tűvel és a biztosító tűvel való lyukasztás között?? Azt hallotam hogy parfümmel is lehet fertőtleníteni, ez igaz? Már egyből bizsut akarok bele rakni, ez rosz ötlet? Ha begyulad mit csináljak?

2014. okt. 9. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
miért nem mész el kilyukasztatni?
2014. okt. 9. 17:46
 2/6 A kérdező kommentje:
nem akarom arra költeni a költőpénzem és gyüjteni sem akarok rá, egy csomó iamerösöm magának csinálta meg. Az ingyen van. A közelben amugy sincs ilyen.
2014. okt. 9. 17:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem kell több válasz kiszurtam a fülem bénán töbet nem csinalom. Ali tudtam megcsinálni és utána fél percel olyan hányinger meg szédülés jött rám... Teljesen kikábultam, a szememet alig tudtam nyitvatartani. Annyi válasz még jöhet hogy miért volt ez...
2014. okt. 9. 19:23
 4/6 anonim válasza:
szombaton lesz egy hete h ki szurtam a fulem. a sima egyszeru fulbevaloval.! semmibaja nem is faj semmi
2014. okt. 9. 21:13
 5/6 A kérdező kommentje:
hát nekem nagyon fájt.:) Azt csak úgy fájdalmamban írtam. Pénteken megint kiszurom csak most veszek vastagabb steril tűt.
2014. okt. 10. 18:57
 6/6 A kérdező kommentje:
A legelső kérdésekre megnit várom a válaszokat
2014. okt. 10. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!