Füllyukasztás otthon (? )
Figyelt kérdés
1 héttel ezelöt kiszurtam a fülem steril tűvel de nem fért bele a lyukba a fülbevaló mert túl vékony volt a tű. Jövőhéten megint ki akarom szurni de nem steril tűvel hanem biztosító tűvel. Azzal menyire fáj? Mi a különbség a steril tűvel és a biztosító tűvel való lyukasztás között?? Azt hallotam hogy parfümmel is lehet fertőtleníteni, ez igaz? Már egyből bizsut akarok bele rakni, ez rosz ötlet? Ha begyulad mit csináljak?2014. okt. 9. 17:42
1/6 anonim válasza:
miért nem mész el kilyukasztatni?
2/6 A kérdező kommentje:
nem akarom arra költeni a költőpénzem és gyüjteni sem akarok rá, egy csomó iamerösöm magának csinálta meg. Az ingyen van. A közelben amugy sincs ilyen.
2014. okt. 9. 17:51
3/6 A kérdező kommentje:
Nem kell több válasz kiszurtam a fülem bénán töbet nem csinalom. Ali tudtam megcsinálni és utána fél percel olyan hányinger meg szédülés jött rám... Teljesen kikábultam, a szememet alig tudtam nyitvatartani. Annyi válasz még jöhet hogy miért volt ez...
2014. okt. 9. 19:23
4/6 anonim válasza:
szombaton lesz egy hete h ki szurtam a fulem. a sima egyszeru fulbevaloval.! semmibaja nem is faj semmi
5/6 A kérdező kommentje:
hát nekem nagyon fájt.:) Azt csak úgy fájdalmamban írtam. Pénteken megint kiszurom csak most veszek vastagabb steril tűt.
2014. okt. 10. 18:57
6/6 A kérdező kommentje:
A legelső kérdésekre megnit várom a válaszokat
2014. okt. 10. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!