Nagy baromság lenne, ha otthon így lyukasztanám ki a fülem?
Szakemberrel lövetni sajnos sok ok miatt most nem tudok elmenni, pedig szeretnék, sokkal jobban járnék vele mint, mintha itthon lyukasztgatom. Szeretnék két plusz lyukat a fülembe, de nem úgy megszokottan, hanem így:
Lehet, hogy furcsa, de nekem nagyon tetszik. Nagy baromság lenne, ha itthon lyukasztanám ki a fülemet úgy, ahogyan a képen látható, varrótűvel? Megfelelő orvosi fém fülbevalóim vannak, mindent lefertőtlenítenék alkohollal.
Heló!
Egyszer láttam egy gyereket, aki a játszótéren szúrta ki, valami dróttal... Annál nem nagyobb ökörség.
Az a kérdés, hogy meg tudod-e csinálni magadnak. talán ha előtte jegeled eg yideig, az ér majd valamit a fájdalom ellen.
De, mivel évezredek óta csinálta úgy az ember, ahogy te - csak alkohol helyett mást vagy semmit se tett rá -, ezért voltkaépp semmi "extrát", nem csinálsz.
Sok sikert!
Osztálytársamnak sem lett semmi baja mikor óraközepén parafatáblából kiszedett rajzszöggel csinálta meg.
De én szakemberre bíznám, akkor biztos nem lesz csálé vagy rosszul tájolt.
Én egy hete szúrtam ki a fülem egy egyszerű varró tűvel érzéstelenítés minden nélkül. Lefújtam dezodorral és kész. Egy ezüst fülbevalót raktam bele és utánna bese gyulladt. Csak sajnos kicsit elcsúszott a lyuk és muszájvoltam kivenni. Mára be is fort.
Rakj a füledre egy pontot tollal és mehet. Sok sikert! 17f
Gyógyszertárban vegyél tűt, az steril, és 10 ft egy db.
Én is azzal szúrtam. (4 fülbevalót, meg egy ajakpiercinget.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!