Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen otthon készíthető...

Milyen otthon készíthető kiegészítőket/ruhából átalakítható dolgokat tudtok?

Figyelt kérdés

Lány vagyok,de nem igazán vagyok oda a gyöngyös/masnis és hasonló dolgokért,és nem igazán látok másmilyeneket.

(a koponyás póló és a nyitófüles karkötő már megvan)

#kiegészítő #póló #átalakítós
2013. júl. 16. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Vegyél (elő) egy egyszínű átlagos trikót számodra tetszőleges színben.. Utána vegyél (elő) egy más színű bővebb pólót rá, azt pedig szaggasd ki, valamilyen formára.. Én pl a cicagatyámat szaggattam szét..

Vágj szét egy ruhát, vágj ki belőle egy tetszőleges formát, és azt varrd rá egy másikra..

Vegyél csatokat, varrd rá a ruhára, és akkor tudsz belerakni láncokat (hidd el borzasztó jól tud kinézni)

Szegecses övekből vedd ki a szegecset, és tedd csuklószorítóra, pólóra vagy gatyára..

Nyitófüleseket akaszd rá egy láncra, és akkor az nyaklánc..

Én kupakokat gyűjtöttem nagyon sokáig és amiből sok van, vagy csak tetszik, azokat feltűztem táskára, vagy sapkára..

Most így hirtelen nem tudok, de ha eszembe jut valami akkor majd leírom!:) Remélem tudtam segíteni!:D

2013. júl. 18. 14:09
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi,ilyesmikre gondoltam:D

ha tudsz akkor légyszi még írj(amúgy annak is örülök hogy nem azt írtad hogy miért nem szeretem a csajos dolgokat,mert régebbi kérdésnél annyira telt tőlük hogy leszóltakxD)

2013. júl. 18. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha tudsz festeni, vagy rajzolgatni, akkor a ruhafestékkel és egy ecsettel is csodákat lehet művelni..

Gémkapcsokat is szúrkálhatsz ruhákba..

Vagy vehetsz ilyen ruhára varrható kis karikákat rávarrod egy csőtopra teszel bele szalagot és az jó fűzőnek.:D

Még régebben megpróbálkoztam cybergoth-os szemüveg készítésével.. Bár elég macerás és az enyém rohadt béna lett, de ha ügyes vagy megpróbálkozhatsz vele "hajpántként" használva jól tud kinézni, főleg ha minta is van rajta..:D Itt egy segítség hozzá: http://www.youtube.com/watch?v=UAJcbUMw_6k

Vagy ha mondjuk van acélbetkósod, vagy ilyen kevésbé csajos csizmád tehetsz rá csavaros tüskéket..:D (katonaboltba lehet venni acélbetkóst meg tüskéket is)

Kabátba is szurkálhatsz szegecseket..

Barátnőm varrt magának bérlet tokot és azt díszítette ki szegecsekkel..:D

Anno a kínaiba tudtam venni lyukacsos hajpántot, és tüskéket raktam bele.. Ha érdekel milyen lett privibe küldök képet..:D

Na most megint nem tudok mit írni, de úgy is eszembe fog jutni még néhány dolog.. Szóval azért majd nézzed a válaszokat...:D

2013. júl. 18. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!