Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Füllyukasztás otthon?

Füllyukasztás otthon?

Figyelt kérdés
Már eljutottam ahhoz hogy steril tűvel kilyukasztottam a fülem...de elég kicsi a lyuk és félek hogy nem tudom belerakni majd a fülbevalót vagy meg se találom hátul a lyukat. Lefertőtlenítettem de még benne a tű..valaki help hogy most mit csináljak?
2014. szept. 18. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Én is így jártam anno... 16 évesen én is nekiestem, nem volt egyszerű! :D én kivettem a tűt, és áttuszkoltam a fülbevalót! Majdnem betojtam, de sikerült! :D
2014. szept. 18. 18:08
 2/10 A kérdező kommentje:
hát ez megnyugtató :D
2014. szept. 18. 18:12
 3/10 anonim ***** válasza:
próbálj ki egy vastagabb branült(pl szürkét, az a legnagyobb) azon a lyukon már át kéne férnie a fülbevalónak.
2014. szept. 18. 18:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Hogy állsz? :D én sárga tűvel alkottam! :D
2014. szept. 18. 18:35
 5/10 Különlegescsajszi ***** válasza:
Anyudéknak a dolga lett volna,hogy kifúrják a füled még pár évesen,természetesen ehhez specializálódott szakemberrel! Nem otthon kocamesterkedni.. :D !!!
2014. szept. 18. 18:41
 6/10 A kérdező kommentje:
hát még mindig bent a tű a fülemben :D szerintem estig bent lesz és utána nagy erőt merítve valahogy belerakom a fülbevalót :)
2014. szept. 18. 18:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs hegyes végű "bébi " fülbevalód?Tudod amivel ki szokták lövetni a fület.Én azzal szoktam átlyukasztani a fülem,benne is hagyom egy hétig és kész:)
2014. szept. 18. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:

:D sikerült már?

Nekem ki volt szúrva a fülem. Csak plusz lyukat akartam fentebb, amibe kis pont fülit tettem.

Ma, 27 évesen már tuti nem esnék neki! :D 16 évesen jó buli volt. :P

2014. szept. 18. 20:15
 9/10 A kérdező kommentje:
igen sikerült :D hát szó szerinte majdnem össze fostam magam..de bent van :) köszönöm a segítséget :)
2014. szept. 18. 20:20
 10/10 anonim ***** válasza:
:D Az a lényeg! Nekem is így volt! :)
2014. szept. 18. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!