Milyen matracot ajánlotok hosszú távra?
Figyelt kérdés
Most egy kihúzhatós ágyon alszunk, a hátunk teljesen kivan. Úgy döntöttünk, lecseréljük, veszünk matracot. Nem ismerem a matracokat, mindegyikhez csak jókat írnak. Tapasztalatokat szeretnék olvasni, hogy kinek milyen vált be. Persze jó sokáig szeretnénk használni, fontos, hogy jól válasszunk. Köszönöm a segítséget!2014. okt. 5. 18:00
1/4 anonim válasza:
Gerinckímélő, memóriahabos, kókuszmatrac -ezeket kombinálva.
2/4 A kérdező kommentje:
Kemény, vagy az kényelmetlen? A rugós matracokról vélemény? Attól félek, hogy ha a boltban kérdezem, a drágábbra beszélnek rá, de nem biztos, hogy az a jobb.
2014. okt. 5. 21:24
3/4 anonim válasza:
A rugós matracban a rugó hamar tönkremegy. Nekem kókuszrostos gerinckímélő matracom van, de sajnos rugó is van benne. 10 év garanciát adtak rá és pont 10 év után kezdte megadni magát.
Egyébként mostanában néztem körül a neten matrac ügyben.
Egy normális, gerinckímélő, nem rögtön széthulló matrac kb 150.000 ft. Szívom a fogam én is de gyűjteni fogok rá.Gerincbeteg vagyok, tehát muszáj.
Szerintem a jó fekhely kemény és nem túl rugalmas.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nagyon drágák :(
2014. okt. 7. 04:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!