Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen hallgatni valót ajánlot...

Milyen hallgatni valót ajánlotok hosszú útra? (Nem zene)

Figyelt kérdés

Alapvetően oktató jellegű vagy legalább is nem valami agyromboló reggeli show minőségű dolgot keresek.

Szeretem a - Filmbarátokat, egyéb filmes műsorokat, jópár e-bookot végighallgattam. Valahogy mindig nehéz találnom újabbakat vagy éppen kevés ami van, mert tényleg nagyon sokat utazom. Szal várom az ötleteket/tapasztalatokat (nektek mi vált be) odalenn. :)

2014. máj. 20. 19:58
 1/2 anonim ***** válasza:
84%
Ha értesz angolul és nem bánod a nagyon furcsa dolgokat, akkor ajánlom a Welcome to Night Vale-t, egy rádióműsor jellegű történet, eddig asszem 27 része van, visszatérő szereplők, és egy nagyon furcsa kisváros mindennapjait mutatja be. Hallgass bele, mielőtt csak azt vinnéd magaddal, de engem eddig sok útra kísért el a telefonomon :)
2014. máj. 20. 21:06
 2/2 hunbula ***** válasza:

Igen, ahogy az első mondja, WTNV! :) Mondjuk van az majdnem ötven rész is :) És eddig úgy láttam, hogy vagy azonnal megszereti valaki, vagy rögtön fúj, mi ez a bizarr izé lesz a reakció. De én imádom :) http://www.youtube.com/watch?v=j4Tf8vwgBSA&list=PLNFb9tJmiDY..

Vgy ha még nem tudsz angolul, rengeteg nyelvoktató audio is van, az sem rossz ötlet, bármilyen nyelven :)

2014. máj. 21. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!