Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem bírom tovább. Depresszió ez?

Nem bírom tovább. Depresszió ez?

Figyelt kérdés
Kövér 13 éves lány vagyok. Gyakran beszólnak, s ez rosszul esik. Pont fogyókúrán vagyok, és lepitbulloztak. Sírás elfogott... :'( Szorongok és nem akarok kimozdulni.... rosszul érzem magam
2014. szept. 29. 17:25
 1/4 anonim válasza:
Sajnos ez a korosztályod velejárója. Gondolj arra, hogy innen lehet csak igazán megmutatni, légy kitartó, folytasd a fogyókúrát (ésszerű keretek között persze) és ami még fontosabb sportolj! :)
2014. szept. 29. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Sportolj, keresd hasonló lányok társaságát, támogassátok egymást. Vannak jó támogató csoportok facebook-on is, a "pitbull"-szintű emberek meg annyira mélyen vannak, hogy oda lesírni is felesleges. Fel a fejjel!
2014. szept. 29. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:
2. vagyok: csak még annyi, hogy pontosan tudom, mire gondolsz... 100kg-ról indultam, most 74 vagyok, és még messze a vége. Ügyelj arra, hogy egészséges életmóddal, mozgással, napi min. 5 ésszerű étkezéssel és 3l vízzel fogyózz, ne gyógyszerekkel, koplalással, mert csak még nagyobb bajba sodrod magad! Az egészség szép, a sovány betegség nem! Nem vagyok már 13, sőt, ha összekapom magam anyukád lehetnék, de a lelkünk ilyenkor is nagyon érzékeny. Védd magad, ahogy tudod, és add le azokat a kilókat, amik miatt nem tudod elküldeni az ilyen idiótákat a Holdra! Mert megérdemelnék!
2014. szept. 29. 17:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Persze h egészségesen diétázom, anyu amúgy se engedné, h gyógyszereket szedjek meg koplaljak és társai..Köszönöma bátorítást!:(
2014. szept. 29. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!