Van értelme egyáltalán tovább folytatni?
Az öngyilkosság sose a legjobb megoldás... Ha teheted menj pszichológushoz. Nem közhelyként mondom, tényleg sokat tud segíteni.
Nagyon sok mindenkit vernek át az emberek,a ,,legjobb" barátnők, ezen párszor átestem én is :) A megjegyzéseket engedd el a füled mellett, meglehet irigykednek... Keress valamit amiben jó vagy, amit szeretsz. Mindenki jó valamiben, legyen az a kötéstől kezdve a táncon keresztül a főzés, kreatívkodás, sport, bármi.
Az élet nem rémálom... Vannak húzósabb időszakok, de ha nézel szembe vele sose fogod magad túltenni rajta. Mondani könnyű, tudom. De minden rossz után előbb utóbb jön valami jó. Ha akarsz írj privit nyugodtan. Szívesen beszélgetek :)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Sajnos egyáltalán nem érzek így. Főleg nem érzem magam értékesnek. Legtöbb ember örömmel venné, ha a szemük láttára végeznék magammal. Nem hinném, hogy valaha is találnék párt magamnak. Nem szeretem az életem, az álmokat sokkal jobban szeretem. Amikor felébredek, olyan mintha az álmom lenne a valóság, és a valóság lenne a rémálmom. Kellemetlen
Szia!
Mindig van jobb megoldás, mint az öngyilkosság. Esetleg próbáld meg legalább magadban rendbe tenni a dolgokat: először próbálj meg testi egészséget létrehozni, sportolj, mondjuk fuss, az gyakorlatilag ingyen van. Ez azért fontos, mert valami önbizalmat kell adjon neked, kell valami, amitől jobban érzed magad, kell valami, ami levezeti a stresszt, bármi! Próbálj meg hízni, vagy izmosodni, ezzel több önbizalmad lesz, hidd el, hogy én is a te testi helyzetedből tornáztam fel magam.
A körülötted lévő embereket szokd meg. Körülöttem is csak ilyen emberek élnek, akik anélkül ítélkeznek, hogy egyáltalán bármit is tudnának rólam, legtöbbször alaptalan dolgokat (pont mint nálad, k*rváznak), de ilyenkor ez ne érdekeljen, legalábbis ne mutasd ki, hogy egyáltalán érdekel. Tudom, hogy nem szeretnél, de szerintem jót tenne neked, ha ismét elkezdenél ismerkedni az emberekkel. Vannak kivételek, akik nem árulnak el, nem használnak ki, stb., de őket meg kell találni, és hidd el, megéri keresgélni. Nem kell egyből közel engedd magadhoz az embereket, csak szolidan, ha valaki közelít, ne taszítsd el, vagy közelíts feléjük te. Ne legyél öngyilkos! Az nagyon nagy butaság lenne, próbáld meg helyrehozni az életed, mert sajnos ilyen helyzetben más emberek nem igazán tudnak segíteni.
nekem hasonló életem volt hasonló depivel - most író vagyok.
A társaságomat számítógépes játékokban találtam meg , és érdekes módon nem túl sok együtt eltöltött idő után az emberek a jellemem kedvelték meg . Azt hogy becsületes vagyok, nem lopok még játékból sem ott ahol pedig szabad lenne a játékszabályok szerint.
De nem csak játékbeli barátaim lettek. Egy idő után valós életbeli találkozások is összejönnek, mert az emberek egy idő után kiváncsiak a másik csodabogárra ott a gép mögött. Szívesen segítek Neked - ha akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!