Másodszor buktam meg matek 1-ből. Necces a 30 kredit. Van értelme folytatni?
SZE (Győr), Villamosmérnöki.
Ez érdekel 3 éves korom óta, a vicc az egészben, hogy van egy csomó olyan dolog, amit egy frissen végzett mérnök nem tud megcsinálni, de én igen... Kaptam már két ilyen munkát is, amit előttem visszamondtak.
"Ez érdekel 3 éves korom óta, a vicc az egészben, hogy van egy csomó olyan dolog, amit egy frissen végzett mérnök nem tud megcsinálni, de én igen"
Akkor neked nincs is szükséged diplomára, kis zseni. A matek 1 meg lófasz, semmi esélyed elvégezni, ha már ez sem megy.
Akkor a helyedben átjelentkeznék egy másik intézménybe, hátha kevesebb a követelmény...és folytatnám.
Érdeklődjél hogy hol végeznek könnyebben akkor..
Sajnos villamosmérnök szakon nem tudom melyik suli könnyebb..de én mindenféleképpen ezt tenném a helyedben...
Ha jól gondolom jövőre ha meg is lesz a 30 kredit fizetős leszel mindenféleképpen. Pótfelvételin jelentkezz valahova..ahol hirdetik ezt a szakot..
Én ezeket tenném a a helyedben..
Az alábbi helyekről meg érdeklődjél...
Vagy jelentkezz a GAMF-ra gépésznek pótfelvételin..és gépész szakon csináld mag a matek 1-et.és kért a kredit elismertetést..(van olyan aki így lett túl a matekon, igaz a GAMF-on sem könnyű de azért ott könnyebb mint máshol)
Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar
Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar
Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar
Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!