Mit tegyek ebben a helyzetben, ezt már nem bírom tovább?
Anyám itthon teljesen kiakaszt... és erre most nem várom a mindenféle válaszokat hogy "mert féltékeny vagy mert egy pu**i vagy és stb, stb."
Tehát. Nővérem kiakadt mert az egyetemen vizsgaidőszak van. Depressziós lett dokihoz nem hajlandó menni mert szerinte ezzel nem kell orvoshoz fordulni (érzelmi hullámzásai vannak egyik percben tök boldog aztán meg egy napot végigbőg, és mindezt a semmiből)
szóval anyám elment hozzá most a sulis szünetbe hogy kicsit helyrerakja az agyát.
oké... itthon elvoltam egyedül is végül is karácsonykor egyedül lenni a legjobb...
Szóval egyedül voltam. Most hogy hazajött folyamatosan róla van itthon szó meg sem kérdezte hogy volt-e valami itthon hogy mi van velem hogy tud-e nekem is esetleg segíteni... Mert ugye én is ugyan olyan gyereke vagyok mint a nővérem...
Folyamatosan minden mondatában ő szerepel rólam tudomást sem vesz... Én le vagyok széles ívbe sza**a. :(
Én is kivagyok nekem is kellene segítség nem tudom hova menjek továbbtanulni a jegyeim romlanak és nem tudom mit tegyek pedig ugyan úgy tanulok minden nap mindenre felkészülök most is tanultam egész nap. Erre még le is szid hogy miért nem tanulok mert hogy ha fél órát lazítok az neki már probléma :( Nem bírom :(
Nem tudom mit tegyek. Nem akarom még sokáig hallgatni hogy a nővérem így a nővérem úgy a nővéremmel ez van az van.. stb stb stb...
Persze engem is érdekel hogy mi van vele de itt van 22 éves és nem képes egyedül meglenni egy hétig... Én meg 18 vagyok maradjak egyedül a karácsonyra és le vagyok ejtve..
Nem hiszem el nem tudom mit tehetnék :( :'(
Az kell neki hogy én is depressziós legyek? Vagy mi? Törjem el valamimet kerüljek kórházba? Attól majd figyelnek néha rám is akkor majd az is érdekelni fogja őket hogy velem mi van?!
Nem bírom tovább már megfordult bennem hogy lehet jobb lenne nem élni...
Az érettséginek semmi jelentősége!
Évente 2x kijavíthatod bármelyik tárgyat csak fizesd be a vizsgadíjat az OM-ben
Ha anyád tényleg tanár akkor tudja ezt.
Olyan nagy ügy ha egy félévvel később kezded az egyetemet?
hát semmi nem lesz ha fél évvel később kezdem az egyetemet de anyám ettől is kibukna hogy nem vagyok olyan okos mint a nővérem...
és milyen tankönyv volt? meg tudnád mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!