Nem tudok aludni miért lehet?
Figyelt kérdés
Múlt héten Horvátországban voltunk, és ott nem tudtam aludni rendesen.Ittam kávét is, de úgy éreztem hogy az ágyammal vagy a szobámmal van a baj.Mert eddig is ittam.Most abbahagytam a kávéivászatot és ezen a héten sem tudtam aludni.Szóval 2 hete nem tudok.Olyan érzésem van hogy csak mocorgok meg próbálok aludni.Nem tudom alszok e valamennyit is.Ez lehet a nem sportolás miatt?(edzések elmaradása,meg ugye nyaraláskor nem voltam edzéseken.Amúgy kosárlabda.)Délután egyszer sikerült elaludnom rendesen, de azt is úgy hogy agykontrollt próbáltam és közben bealudtam.De este nem megy.Mi lehet? .:(
15/L
2014. szept. 26. 07:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!