Iskola után hulla fáradt vagyok, lefekszek aludni, felkelek és a helyzet változatlan?
Nem kell elfeküdni .
Nekem volt hogy amikor nem dolgoztam , szinte az egész napot átaludtam , mégis olyan voltam mint egy zombi .
Most dolgozom , napi 12 órát , hajnali 1 körül fekszem , reggel 6 kor kelek , sőt van hogy hétvégén bulizok , majd reggel megint meló ... és jól érzem magam a bőrömben.
Semmi vitamin hülyeséget nem szedek , mert arra csak rászokik az ember , de a közérzetén nem javít.
Neked kell rendbe tenned magad legbelül , kicsit átértékelned az életed , mit is akarsz , és ha akarod , akkor meg tudod csinálni , és nem is leszel fáradt
"Kezd el sportolni, este aludjál ne facebookozzál. Különös te suli után fáradt vagy, én néha 12 órás túlóra után se.. Menjél edzeni, szedjél magnéziumot, meg vitamint.
Ne energiaitalon éljél mint a mostani generàció!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!