Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? (lent leírtam mi...

Mi lehet ez? (lent leírtam mi a problémám)

Figyelt kérdés
szóval nem tudom mi lehet a baj. nem birok aludni, nagyon gyorsan ver a szívem, úgy érzem mintha nem bírnék leállni, amikor arra kerül a sor hogy aludjak elkezd kattogni és pörögni az agyam mindenfélén. nagyon kiakaszt és nagyon rossz. ha alaki tudna segíteni annak nagyon örülnék és annak előre is köszönöm

2014. aug. 27. 23:07
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Nálam ugyanez a probléma, hogy nem tudok aludni, de a szívverésem normál. Nyári szünet elején például elkezdett azon kattogni az agyam, hogy úristen, hol fogok ülni, és kivel, milyenek lesznek a tanárok. Így mindenféle dolog..hiába próbálok aludni, nem megy.

Elmentem vele orvoshoz, azt mondta, hogy alvás előtt 1 órával el kell mennem egy nagyot sétálni. Nem használt. Majd az interneten olvastam, hogy mézes tejet igyak lefekvés előtt, és az valamennyire használt is. De próbáltam már a Stedatif PC-t, azt hiszem így kell leírni, de SEMMIT nem használt.

Remélem segítettem, jobbulást kívánok és jó éjszakát!:)

2014. aug. 27. 23:25
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ! a tejet majd kipróbálom:)
2014. aug. 27. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Ismeros helyzet, bar most nyaron ritkabb volt...ugy veszem eszre nekem a stressz okozza. Volt mikor segitett ha a legzesemre koncentraltam...elkepzeltem ahogy a tudom tagul aztan osszeszukul..vagy ABC-s jatek...egyik este pl gyumolcsoket, masik este ferfi/noi neveket mondtam vegig az ABC betuivel...sok esetben nem jutottam a vegeig :) lehet fura otletek, de kinek mi valik be..:) esetleg valamilyen nyugtato hatasu gyogyteat is kiprobalhatnal..remelem segitettem..:)
2014. aug. 28. 00:05
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm ezt is szépen :) majd kipróbálom ezeket is és majd kiderűl nekem melyik lesz a legjobb :) viszont a gyors szivverést senki nemtudja ?
2014. aug. 28. 10:29
 5/5 anonim válasza:
Nekem néha olyan van, hogy nehezen kapok levegőt és úgy érzem gyorsan ver, általában ha túl sokáig fürdök meleg vízben.
2014. nov. 1. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!