Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (alvás)

Mit tegyek? (alvás)

Figyelt kérdés

Mit tegyek ha esténként hulla fáradtan fekszek le,de alig bírok elaludni..aztán nagy nehezen elalszok és éjszaka felébredek és egyszerűen nem bírok visszaaludni és van h órákat szenvedek és borzalmas,mert nem tudom magam kipihenni,és mindjárt suli..Még annyi h nemrég költöztem külön szobába és eddig kiskorom óta anyukámmal alszom egy szobában és most egyedül..de nem volt gond csak az 5.-dik éjszakánál kezdődött..előre is köszönöm a válaszokat!:)

14/L

2014. aug. 26. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Mitől vagy hulla fáradt a nyári szünetben?
2014. aug. 26. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Hallgass valami relaxációs zenét, csukd be a szemed, és számolj vissza magadban 100-tól visszafelé. Ha éjszaka felébredsz akkor is számolj. 60-nál már aludni fogsz.
2014. aug. 26. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
én citromfüves gyógynövényes teát ittam erre, mert annak nyugtató hatása van
2014. aug. 26. 21:49
 4/4 A kérdező kommentje:

1.kommentelő értékelem a segítséged de az nem tartozik rád...

a többieknek köszönöm a válaszokat és a segítséget!:)

2014. aug. 27. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!