Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Álmomban szédülés/hátraesés?

Instasize kérdése:

Álmomban szédülés/hátraesés?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Szeretnék segítséget kérni. 2 féle álmom is volt a héten.Az egyik már régebben is volt,álmomban szédültem vagy hátraestem és aztán felkeltem álmomból és olyan szinten szédültem hogy nem tudtam megtartani amgam es csak becsuktam a szemem es imatkoztam hogy legyen már vége. 10-15mp ig tart ez a durva szédülés aztán természetesen hányinger.Ez egy éjszaka többször is előfördult nállam,pl ma is 2x. Nagyon kikészit mert egyszeruen nem merek elaludni.

A másik álmom először is ugy kezdődött,hogy kiutaztam bulgáriába.Sajnos ott a legfelső szobát kaptuk meg ami a 6.emeleten volt.Este lefeküdtem aludni és álmomban 3x elájultam. nem elszédültem,elájultam. Hozzátenném nem birom a magasat és nyilván azért álmodtam ezt.Kérlek aki tud valami hasznos dolgot hozzáfűzni segítsen.Előre is köszönöm.

2014. aug. 11. 08:37
 1/1 anonim válasza:
Helyzetén változtatni kell. Fokozatosan tegye, először a kisebb ügyeket oldja meg, óvatosan közelítsen alapvető, nagy érzelmeket keltő konfliktusaihoz. Nem kizárt testi betegség sem (pl. a vérnyomása rendben van?)
2014. aug. 13. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!