Nos egy igen komoly problémám van és azon tűnödtem hátha valakit tud mondani valamit ezügyben.Lassan 15 éves leszek és elég komoly problémám van.Lassan 2 éve (nyáron) lábujjhegyen járok és ez addig fajult hogy a sarkam nemtudom le rakni a földre anélkül hogy ne zakoznék egyet hátra. pontosan 21 szakorvosnál jártunk sőt külön konferenciát tartottak ezügyben mert ilyet még a 20 év tapasztalattal rendelkező szakorvos se látott életébe.Ilyen Betegség NEM létezik elvileg.És azt se tudják mi okozza... volt eddig : Neurológiai,agyi,izom stb. problémák de eddig semmit nem tudtak bizonyitani.Jártam gyógytornásznál,röntgen,emeri stb.
És most felmerülhet a kérdés : Ha a szakorvosok sem tudják mivan akkor minek irok ide kérdést? mert hátha tud nekem mondani valami épkészláb dolgot ezzel kapcsolatban
Szóval kb.12 évig rendesen jártál. Lehet, hogy csak egy rossz szokás rögzült be? Nekem is volt egy nyaram,amit végig lábujjhegyeztem. Ha a vizsgálatok nem mutattak semmi kézzelfogható okot,akkor egyszerűen a vádli(Achilles-ín) van megrövidülve(kontraktúra)az állandó terheléstől. Ezt nyújtani kell,akkor is ha fáj és hosszadalmas, mert idővel a bokaízületed is ilyen helyzetben merevedhet el és akkor csak a műtét segít. A gyógytornászod nem mutatott nyújtó gyakorlatokat? Az utcán, cipőben is így jársz?
2014. aug. 25. 17:00
4/5 anonim válasza:
ugyan ez van velem is, nekem azt mondták, hogy achilles ín rövidülés, és csak műtét a megoldás.
2014. aug. 25. 18:16
5/5 A kérdező kommentje:
Nos teljesen normálisan nőttem fel.Az apám családjába mindenki kicsit máshogy járt.az achilles rövidülés azt tudom h van dee elvileg csak végső megoldás a műtét
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!