Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert van az hogy sok ember...

BeNi(L) kérdése:

Miert van az hogy sok ember lábujjhegyen jár?

Figyelt kérdés
Sok embernél látom hogy félig labbujhegyen jár.. Es nem tudom miert .. Valaki megtudna mondani hogy miert? Talán ez egy betegség lenne?:|

2014. márc. 24. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Túl sokat jártak balett órára.....
2014. márc. 24. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Szrul leplezik, hogy nindzsák...
2014. márc. 24. 21:49
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

Itthon zokniba én is sokszor lábujjhegyen járok.

Kicsi korom óta panelba lakom és nem szabadot hangosan járkálni az alsó szomszédok miatt én meg rászoktam a lábujjhegyen járásra,annyira rögzült,hogy most is úgy járok sokszor.Meg pl nagyszüleimnél van galéria és ha hangosan járkálunk az le hallatszik mivel sokat voltam a nagyszüleimnél ott is rögzült.Bár most már tudnék halkan menni,nem kéne lábujjhegyen,de berögzült már :D

Nálam ez az oka,másnál mi azt nem tudom.

2014. márc. 24. 22:39
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Én csak azt a szökellő, vagy nem tudom milyen járást figyeltem meg, amiből ovis korban a legtöbbünk kinő, de van akinél megmarad. Tudod, amikor járás közben lábujjhegyre emelkednek minden lépésnél. Én is csináltam, de leszoktam róla erővel, mert hülyén néz ki:D
2014. márc. 24. 22:59
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom, én mikor sietek de még nem akarok futni sokszor csinálom azt, hogy lábújhegyen " állva " lépek és így kicsit még lökök magamon rugóként, ahogy a lábfejem is mozdítom járás közben. :)
2014. márc. 25. 03:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Idegrendszeri, csont, izom problémàra is utalhat. Az ilyesmit kisgyerek korban kellett volna kezelni, fejleszteni.
2014. márc. 25. 08:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Sokat hordtak magas sarkút és most nem tudják lerakni a sarkukat.
2014. márc. 25. 09:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Vádlifetisizmus?
2014. márc. 25. 10:49
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

Én ebből kimaradtam.

hol lehet ilyen embereket látni?

2014. márc. 25. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!