Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi idő a kockahas "megszer...

Rapidio kérdése:

Mennyi idő a kockahas "megszerzése"?

Figyelt kérdés

Tudnátok valami tréninget vagy edzés tervet amivel rövid időn belül kockahasam lehet?

A célom hogy úgy nézzek ki mint Scot Adkins.

És azt is szeretném tudni hogy milyen harművészetet tanult.

Ahogy néztem muai-thai és mma de erősítsetek meg kérlek hogy jól tudom-e . :)

2014. aug. 17. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Menni fog az. Mert a fejed az már kocka.
2014. aug. 17. 12:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Ne itt idétlenkedj köszi ;)
2014. aug. 17. 12:24
 3/6 anonim ***** válasza:
A kockahas sokkal inkább étrend, mint edzés kérdése. Az edzés önmagában nem elég, hiába izmos a hasad, ha a hájréteg eltakarja.
2014. aug. 17. 13:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Nekem kockahasam volt de sajnos abba hagytam az edzést..

Most kardiózok és ha rá feszítek akkor érzem a háj alatt..

Valami étrendet tudnál? :)

2014. aug. 17. 14:29
 5/6 anonim válasza:
Nekem 2 hónap altatt megvolt 6 kocka. Keresd a 'vivamax fitness line' gépet, sztem nagyon megéri, olyan mint az oto chili, csak olcsóbb. és az étrend nem minden, én sokkal többet ettem és ugyan azt amit eddig. 1 hónap alatt megszabadultam 7 kilótól, és kockás lett a hasam. Sok sikert, és ne add fel! ; )
2014. aug. 20. 07:53
 6/6 anonim válasza:
Nemtudsz olyan lenni mint Scott, azért mert nem tudod h miből mennyit hogyan végez, azért néz ki brutkob mert súlyzózott kicsit a vitathatatlanra a kinézet miatt de mondta is hogy lelassítja ez, és tudja is h a súlyzó nemjo csak kinézet, és ízület elcseszo, vékonyabb volt a vitathatatlan előtt de sokkal gyorsabb erősebb is volt, stb...
2014. aug. 28. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!