Az ön kérdése:
Mit tegyek? A koffein az oka? A tobbi lent.
Figyelt kérdés
Az éjjel buli volt berugtunk. De mindent összittam : sört, házi bort/pálinkát,wiszkit, vodkát . Természetesen ma reggel másnapos voltam ugy szokott lenni csakhogy ma reggel azt hittemjobb lesz ezért fősztem magamnak kávét megittam ugy 2 decit kevés tejjel cukorral . Rá 10 -15 percre hoztak nekem 1 fél literes energiaitalt amibem 32mg koffein volt 100 mililiterben majdnem mind megittam es utánna nagyon erősen és gyorsan verta szivem es meg mindig és az alkaromon ki dagadtak az erek és huzó feszulő érzét erzek ott. Mit tegyek korházba nem akarok menni.2014. aug. 16. 17:52
1/4 anonim válasza:
Majd szépen lebomlik benned, de máskor ilyet ne csinálj, mert még agyi katasztrófa is lehet a vége. Bulizni is csak visszafogottan, keverni meg szigorúan tilos az italokat.
2/4 anonim válasza:
Ennyi eszed van. Semmit nem tudsz tenni, vársz, és kiürül a szervezetedből. A telefont tartsd kéznél, hátha agyvérzést kapsz.
3/4 anonim válasza:
Bő folyadékfogyasztás, pihenés. Nem lesz gond (agyvérzést biztos nem kapsz. :D)
4/4 anonim válasza:
Cak egy kicsit ráijesztettem, hogy biztosan ne csináljon többet ilyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!