Igen, és nem
Az izületek a ynújtástól kcsit eltávolodnak egymástól, és az izmok is lazábbak esznek, nagyobb szógben hasznalhatóak.így mutathat némi változást a testmagasságunk, de ez nem jelentős.
Olyan, mintha reggel mérnéd magad és este, reggel1-2 cmrel magasabbak vagyunk
Mind a kettőnigazi, de általában a napközbenivel élsz..
Ugye álmunkban is ellazulnak az izületek, folyadék is több közteaztán napközben ez eltűnik, ezért megyünk össze, később erre vezethető vissza az, gy ahogy öregszünk összemegyünk.( egye kevesebb nedvesség, plusz egy idő után nem tudja az ember kihúzni magát)
Akkora különbség nincs, ogy számítson..
Pl én 174 magas vagyok reggel, 173 délután, ha kérdezik akkor azt mondom 173-4 cm magas vagyok
Nőni még a nők tudnak felnőtt korukban( láb akár 2 számot is) ha terhesek lesznek, emrt a növekedési hormon ami a baba miatt termelődik hatással lehet rájuk is, de ez nem mindenkinék van így.
Miért szeretnél 1-2 cmt nőni
Miben számít?
Hány éves vagy?
Akkor még megeshet, hogy simán nősz..
Édesapám meg születésem után nőtt 3 cm-t 190 volt 21 évesen 23 ra193 volt, most is ennyi..
Férjem is kb 2 cmt 22-24ig...
Én már nem nőttem19 éves koromtól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!