Nőhetek még olyan tíz centit?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, 162 cm. Pici korom óta rendszeresen és versenyszerűen sportoltam, de tavaly abbahagytam. Körülbelül azóta egy centit sem nőttem. A szüleim átlagos magasságúak, viszont az unokanővéreim közül az egyik akkora mint én (26) a másik pedig 180 cm (28). Én nagyon szeretnék még nőni olyan tíz centit. Van rá esélyem? Ha újból sportolni kezdenék, az segítene?2014. ápr. 23. 20:00
1/3 anonim válasza:
A növés 23 éves korig tart általában. Úgyhogy minden esélyed megvan
2/3 anonim válasza:
Ezt ki találta ki? Én 16 éves korom óta nem nőttem. Most 28 vagyok.
3/3 anonim válasza:
A lányoknál kb. ebben a korban fejeződik be a testnövekedés. Amivel az első összekeveri, az a mellméret, mert az nőhet még kb. 23 éves korig. Pár centit még nőhetsz, de 10-et aligha. Úgyhogy minden okod megvan az örömre, hogy jó sok fiú közül válogathatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!