169-170 cm magas 15 éves lány vagyok. Már egy éve nem növök semmit, nőhetek még valamikor is? És hány centit?
Figyelt kérdés
A családomban 185cm felett van mindenki.2010. júl. 21. 11:37
1/11 anonim válasza:
Előfordulhat, de nem valószínű.
2/11 anonim válasza:
Én 12 évesen lettem 158 cm, és most is annyi vagyok, 19 évesen
anyukám 162, apukám 172 cm
3/11 anonim válasza:
szerintem ne akarj magasabb lenni, örülj neki hogy ennyi vagy :) én is 170 vagyok, az isten ments, hogy nőjjek még :D
15/L
4/11 anonim válasza:
Én 14 éves korom óta nem nőttem semmit, azóta 169cm vok, most 18 éves vagyok, ennél már majd csak kisebb leszek, de nagyobb nem.
5/11 anonim válasza:
Szerintem egy lánynál ez az ideális magasság...
én 164 cm vagyok, 15 éves... és szerintem egy lánynak ennyi áll jól:D De a nők 17-18 éves korukig nőhetnek..úgyhogy még te is nőhetsz (:
6/11 anonim válasza:
én 16 éves vagyok. már három éve nem növök semmit, pedig örülnék neki..:( 160 cm vagyok.
7/11 A kérdező kommentje:
Igazából rosszul érzem magam :S,apám családja szerint is alacsony vagyok,de mondjuk apukám holland és közöttük is olyan kicsinek érzem magam :(
2010. júl. 21. 11:58
8/11 anonim válasza:
Neked az a bajod hogy alacsony vagy, nekem megy az a bajom hogy magas vagyok.
(kb. 176cm vagyok)
:(
9/11 anonim válasza:
Ha megvan a menzeszed, akkor nem nősz már. Ilyenkor leáll a növekedési hormon és helyét a nemi hormonok veszik át. Csak testesedsz, meg nőiesedsz már.
10/11 anonim válasza:
Ne keseredj el... Barátnőm 15 éves és 155 cm... de nagyon cuki így, hogy ilyen kis picurka^^ de őt nem zavarja.. már megszokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!