Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor lehet tudni, hogy, már...

Mikor lehet tudni, hogy, már nem leszek magasabb?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok olyan 167 centi vagyok.14 éves koromig rendesen nőttem,de aztán hrtelen megálltam és nem nőttem tovább.Ez miért lehetett?Ez egyértelműen azt jelenti,hogy megálltam a növésben már 14 évesen?Én ezt nagyon nem akarom.Még legalább 172 centi,de ha az nem még 170 centi szeretnék lenni(csak reggel vagyok 167 centi,amúgy 165-166 között).Azért éppen 172 centi,mert megkétszereztem a 2 éves kori magasságomat és ez jött ki,amikor összeadtam apukám és anyukám magasságát elosztottam kettővel és hozzá adtam hatot,akkor is ez jött ki.Nekem nagyon fontos,hogyha 172 centi nem is leszek legalább 170 legyek.Tényleg mindent megteszek:szoktam jogázni,futni,sokat aludni,egészségesen eszek,a testtartásomra is mindig odafigyelek. Itt megnéztem és,ha most 14 éve lennék,és akkor láttam volna akkor most el is hinném,hogy 177 centi leszek: [link] még tíz centit nőnöm kellett volna,de ha nem akkor miért lehet,hogy megálltam a növésben?És most jön a legfontosabb:Az lehetséges,hogy azért nem nőttem,akkor,mert később fogok,vagy nincs rá semmi esély?Tényleg a magasságom megakadályoz mindenben,nem tudok nem erre gondolni,pedig mindig megprobálom,de már nem bírtam tovább,ez nem a kérdés nem hagyott nyugodni,már elegem van.Az a legrosszabb az egészen,hogy minden rendben ment és aztán valami történt nem tudom,hogy mi és nem és kérem,hogy valaki megmondja miért történt ez,csak arra lennék kíváncsi miért lehetett.Három éve nem nőttem semmit.Amíg nem álltam meg úgy tűnt elérem azt a magasságot mekkora apukám is(176 cm),de nem.Voltam emiatt orvosnál is ő azt mondta 170 valahány centi leszek,de nem tudtam elhinni,mert mindenki mást mond.Már úgyérzem nincs értelme az életnek főleg azért,mert a fiúk többsége magas,átlag magas,és ahhoz képest elég kevés alacsony fiú van,legalább is én magamon kívül nem szoktam látni akárhova megyek,kivéve ha jóval fiatalabb,mint én.

2014. júl. 30. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
23. év után megáll a növés. Addig meg bármi megeshet. Mozogj, sportolj, táplálkozz rendesen. Ennél többet nem is kell tenned...
2014. júl. 30. 19:16
 2/7 anonim válasza:
ên 17 vagyok es 174 cm, énis ugy érzem nem növök már, még pár centit boztos fogy nöni :)
2014. júl. 30. 19:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Jó neked.
2014. júl. 30. 19:45
 4/7 A kérdező kommentje:
ha 174 centi lennék minden rendben lenne
2014. júl. 30. 19:46
 5/7 anonim válasza:
szerintem nem olyan vészes :) lehet valaki pont ezt fogja szeretni benned, szóval fel a fejjel, :)
2014. júl. 30. 20:13
 6/7 A kérdező kommentje:
engem nem érdekel az a valaki,engem teljesen más valaki érdekel,aki nem olyan szerencsétlen senki,mint az a valaki,aki szerethet olyas valakit,amilyen én vagyok,hanem sokkal több,nem érdekel ki lesz az,mert biztos nem az,akit én akarok hogy legyen,ennyi
2014. júl. 30. 20:24
 7/7 anonim válasza:
értem én,
2014. júl. 30. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!