13 éves vagyok.184 cm. Rendszeresen sportolok. Szüleim is magasak apám nálam is magasabb 5-6 cm-vel, anyám már elhagytam egy 8 cm-vel. Magasabb leszek 2m-nél?
Szia!
Nem tudom lehetséges kb 17-18 éves korig fogsz nőni még..
De elég valószínű :-)
Anyud: 176cm.
Apud: 190cm
Szerintem 190-191 cm leszel!!!!
De van egy számítás: (176+190)/2+9= 192 cm.
Tehát biztosan leszel 190-192 cm
29N
tetris: fiú ;)
köszönöm a számítást! de ha annál is magasabb leszek? vagy az nem valószínű? mert annyira nagy sem akarok lenni :P
Én vagyok a "számítós". Szerintem nem nagyon leszel magasabb, bár ha egészségesen táplálkozol, sportolsz, nem cigizel, nem iszol..stb. akkor kitudja lehet még ennél is magasabb leszel.
Mivel a mai fiatalok sokszor magasabbra nőnek mint a szüleik, erősen benne van a pakliban. Na meg az is egy jel h 13 évesen már ilyen magas vagy.
Van egy ismerősöm, aki 190 cm, úgy h az anyja+apja is 175cm...egyértelmű, hogy a fiú az anyja magasságát örökölte (ugye a 175cm magasság, az elég magas nőben).
Mivel neked apukád is magas, ezért biztosan leszel 190!
190 cm még elmegy, de a 2 M az már túl magas lenne...
Az én öcsém is 13 éves és 181 cm, de ő nem sportol, hanem otthon punnyad, és zabál... :D
De te tuti jópasi leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!