Mikor lehet tudni, hogy nem leszek magasabb?
A testmagasság genetikalilag meghatározott. Általában 18 éves korig növünk, de én pl. 14 éves korom után már nem nőttem.
Most még fiatal vagy és ez elég nagy gondot okoz lelkileg, de nagyon sok híres és nem híres ember él boldogan ennél kisebb magassággal. Nem kéne ezzel foglalkoznod, mert csak pszichésen terheled magad és változtatni rajta nem tudsz.
Mi az a dolog,ami miatt magasabb szeretnél lenni?
Pl.rendőröknél 165 centi a minimum magasság.Ha meg lányok miatt,akkor olyat kell keresni,aki elfogad és úgy szeret,ahogy vagy,a személyiséged miatt.Vannak sikeres,alacsony emberek.Pl.Ott van Franco Columbo,aki 165 centi magas,olasz amatőr bokszbajnok,testépítő,erőemelő,erősember,a világ legerősebb emberei között tartották számon.Nem akadályozta meg a magassága.17 évesen meg még nőhetsz.Vannak,akik csak 25 éves korukra érik el a végleges magasságukat.De elvileg meglehet kérni az orvost,hogy csináljon egy röntgent a térdedről,hogy becsontosodtak e már a csontok.De,ha ez megrörtént,a csöves csontok utána is nyúlhatnak pár centit.Gerincferdülésed nincs véletlen?Mert az is visszavehet a magasságodból.A 167 meg nem annyira vészes,vannak ettől alacsonyabbak is.
Hallottam ilyen történeteket,a testvérem barátja 9.-10.osztályban 160 centi volt,majd a nyáriszünet után,szeptemberben amikor visszament már ő volt a legmagasabb.Most 190 centi.A testvére pedig elutazott valahova egy hétre,és amikor hazatért akkor vették észre,hogy azon a héten látványosan magasabb lett.Most én nem tudom,hogy ezek mennyire igazak,csak ezeket hallottam.
De amúgy Franco erősebb volt,mint Arnold.
Megkaptad a privát üzenetemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!