Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lázasodjak be?

Hogyan lázasodjak be?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt hiányzásom még,csak 1x megfázás miatt,az is 2 napig.Úgy érzem szükségem lenne egy kis pihenésre.Sokat olvastam másoknak tanácsoltátok hogy lelkizés szülőkkel,orvossal,de egyikük sem az a fajta.A sunyibb módszerekből kell sajnos választanom.Nézelődtem a neten sós kávé,sós víz,kréta...egy sem használt.Hajmosás után vizesen kicsit sétáltam a kertben az ajtó előtt fehérneműben (senki nem lát oda szerencsére) -16°C-ban de kutya bajom.1-2 jégkockát is bevetettem de semmi hatás.Hányás,hasmenés letudva,1 gyógyszer és le van rendezve.Más nem csak a láz jöhet,de az nem akar össze jönni.Akinek van ötlete kérem írjon.
2010. jan. 10. 17:17
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

nem..még mindig összevissza van..és kb valamikor fél évente jön mneg meg pár honaponta.. :/

az utso december végén mult el szerencsére akk csak 6 napos volt

2010. jan. 10. 17:42
 32/44 anonim ***** válasza:
Olvastam itt a krétás dolgokat...a krétától csak régen lehetett hányni meg betegnek lenni, de már nem mert más anyagból csinálják. Maradj kint pólóba vagy fél órát és meglesz.
2010. jan. 10. 17:44
 33/44 A kérdező kommentje:
Orvosnál voltál már?
2010. jan. 10. 17:44
 34/44 A kérdező kommentje:
Vizesen rohangálás az éjféli órákban nem segített,én már nem tudom mi segíthet
2010. jan. 10. 17:48
 35/44 anonim ***** válasza:

Nem voltam, de van egy pár ismerősömnek akinek szintén ez a problémája és hormonprobléma okozza.Szóval nem hiszem, hogy nagy baj lenne.De nem akarok nőgyógyászhoz menni :S

Meg ezt úgy állítanák helyre , hogy beálljon hogy adnak egy hormongyógyszert vagy mit..

2010. jan. 10. 17:48
 36/44 A kérdező kommentje:
Nekem is azt mondták,hogy hormon probléma.De gyógyszert nem említettek
2010. jan. 10. 17:50
 37/44 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom.. lehet h azt a gyogyszert csak idősebb korban adnak, mert nekem egyik ismeröm aki kb 30 éves annak adtak gyógyszert..lehet h gyerekeknél még várnak hátha be áll magátol..
2010. jan. 10. 17:51
 38/44 A kérdező kommentje:
Lehet,de azért 1-2 év múlva jó lenne ha valamit csinálnának
2010. jan. 10. 17:52
 39/44 anonim ***** válasza:
Jahm.. én sztem majd valamikor elmegyek orvoshoz mert már szar ez igy..és akk remélem adnak valamit.. de neked még lehet h beáll rendesen magátol is..
2010. jan. 10. 17:55
 40/44 anonim ***** válasza:

Hát b*zmeg olvastam párszor a kérdező hsz-ét, és ez vagy nem olvassa el az összes választ, vagy hülye.

Már nem egyszer írták, hogy mit kéne csinálni, tök érthetően, de inkább nem fárasztom magam.

2010. jan. 10. 17:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!