Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lázasodjak be?

Hogyan lázasodjak be?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt hiányzásom még,csak 1x megfázás miatt,az is 2 napig.Úgy érzem szükségem lenne egy kis pihenésre.Sokat olvastam másoknak tanácsoltátok hogy lelkizés szülőkkel,orvossal,de egyikük sem az a fajta.A sunyibb módszerekből kell sajnos választanom.Nézelődtem a neten sós kávé,sós víz,kréta...egy sem használt.Hajmosás után vizesen kicsit sétáltam a kertben az ajtó előtt fehérneműben (senki nem lát oda szerencsére) -16°C-ban de kutya bajom.1-2 jégkockát is bevetettem de semmi hatás.Hányás,hasmenés letudva,1 gyógyszer és le van rendezve.Más nem csak a láz jöhet,de az nem akar össze jönni.Akinek van ötlete kérem írjon.
2010. jan. 10. 17:17
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van ötletem. Menj el a körzeti orvoshoz, és mondd meg neki, hogy leterheltnek érzed magad, és szeretnél néhány nap pihenőt.
2010. jan. 10. 17:21
 2/44 anonim ***** válasza:

A láz nem érhető el ilyen könnyen. Max nyomd a lázmérő végét a villanykörtéhez, ha nem figyelnek, attól felszalad. Nekem egyszer anno bevált:)

Pihenj a hétvégén...

2010. jan. 10. 17:23
 3/44 anonim ***** válasza:
100%

Stand up-on hallottam: izomlazító krémmel kend be a hónaljadat, és utána mérd meg a lázad. Nem tudom, hogy valóban használ-e, lehet hogy csak poén.

(a lázzal az a gáz, hogy legtöbbször valami belső gyulladást vagy fertőzést jelez, így ha nem vagy beteg, szerintem nem tudsz konkrétan belázasodni, max. a hónaljadat tudod felmelegíteni, hogy úgy tűnjön.) amúgy meg örülj, hogy ilyen jó az egészséged, hogy semmi sem árt :)

4/44 A kérdező kommentje:
Ő volt az 1. próbálkozásom.De semmi esély nála... "Ki oda belépsz,meghalsz" stílusa van.Nekem mondjuk azért sikerült túlélnem
 5/44 anonim ***** válasza:
27%
egyél krétát
2010. jan. 10. 17:24
 6/44 anonim ***** válasza:
Te nem vagy ép. Agyhártyagyulladást is kaphattál volna, te észlény. Szerintem csak dugd a lázmérőt a fűtőtesthez, hadd menjen fel vagy 38-ig. Vagy fussál sokat, akkor kipirulsz,izzadsz, meg fel is megy a hőd. Csak a szüleid ne vegyék észre. Kutyulgatással ne próbálkozz, mert komolyabb bajod is lehet. Ráadásul a hasmenés ne megy kellemes dolog.
2010. jan. 10. 17:24
 7/44 A kérdező kommentje:
Áh még 6. osztályos koromban próbáltam én is dörzsölni,lámpázni,meleg víz alá tartani,pöckölni....szépen is ment felfele,csak annyi volt a baki mikor megfogták a homlokom és egy kicsit sem volt meleg :))
2010. jan. 10. 17:25
 8/44 anonim ***** válasza:
48%
Pihenj hétvégén. Amúgy most volt téliszünet! Mások, hogy bírják ki?
2010. jan. 10. 17:26
 9/44 A kérdező kommentje:
Krétából ehetek 2 dobozzal is semmi nem történik.Kutyulással kapcsolatban,utána olvastam,hogy a kávé ugye pörgeti a szivet (ezt eddig is tudtam) de sóval együtt valami más hatása lesz...akár szívrohamot is okozhat.Szóval nem ajánlom senkinek.Igaz én nem lettem lázas tőle,semmi bajom nem lett.Hasam se ment.
2010. jan. 10. 17:27
 10/44 A kérdező kommentje:
Hétvégén egyfolytában tanulok.
2010. jan. 10. 17:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!