Eddig nem volt hiányzásom még,csak 1x megfázás miatt,az is 2 napig.Úgy érzem szükségem lenne egy kis pihenésre.Sokat olvastam másoknak tanácsoltátok hogy lelkizés szülőkkel,orvossal,de egyikük sem az a fajta.A sunyibb módszerekből kell sajnos választanom.Nézelődtem a neten sós kávé,sós víz,kréta...egy sem használt.Hajmosás után vizesen kicsit sétáltam a kertben az ajtó előtt fehérneműben (senki nem lát oda szerencsére) -16°C-ban de kutya bajom.1-2 jégkockát is bevetettem de semmi hatás.Hányás,hasmenés letudva,1 gyógyszer és le van rendezve.Más nem csak a láz jöhet,de az nem akar össze jönni.Akinek van ötlete kérem írjon.
Menj el a dokihoz, hogy lázas voltál, ment a hasad, és hánytál is.
A szülőknél pedig dörzsölj egy kis hőmérőt.
2010. jan. 10. 17:28
12/44 anonim válasza:
Te csak write-only üzemmódban működsz?
Ezért írta az előző, hogy "Vagy fussál sokat"
13/44 anonim válasza:
Sós kávét igyál!
14/44 anonim válasza:
mond azt h fáj a fejed meg a torkod nagyon és h haggy maradj otthon ... azt ugyse tudják ellenőrizni..
2010. jan. 10. 17:29
15/44 anonim válasza:
Már bocs, de szerinted más fiatal mit csinál? Tanul. Mégis túléli, és nem "érzi úgy hogy szüksége lenne egy kis pihenésre". 1 héttel a téliszünet után.
2010. jan. 10. 17:30
16/44 A kérdező kommentje:
Mivel már kisebb koromban párszor megbuktam a hőmérővel,figyelnek.Ezzel mondjuk nem is lenne akkora probléma,pöckölni nagyon precízen tudom és hang nélkül.Csak mint az előbb le írtam,utána homlok taperolás.
2010. jan. 10. 17:30
17/44 anonim válasza:
Lány vagy? Mondd,hogy menstruálsz és iszonyatosan görcsöl a hasad. Használj betétet,vagyis dobj ki párat a kukába,persze összecsavarva,hogy legyen nyoma.A görcsöt el tudod játszani és max az orvos görcswoldót fog tudni felírni.Én párszor már bevetettem ezt.Ezt a fájdalmat csak te érzed,nem lehet kideríteni.Gondolom nem kell megmutatni a bugyidat.
2010. jan. 10. 17:31
18/44 A kérdező kommentje:
Az más fiatal és nem tudom hogy csinálhatja :D
2010. jan. 10. 17:32
19/44 anonim válasza:
Tudom,hogy a szülővel való lelkizést elvetetted,de mi lenne ha megpróbálnál velük úgy isten igazából beszélni?
Mikor én iskolás voltam,mindent kipróbáltam, kréta, kávé, vizes zokniban kint lenni télen, de nem vált be semmi sem.Ezért mindig ezekre a dolgokra gondolok,ha a lányom megkér,hogy egy-két napra írjak iagazolást neki - megsajnálom, és írok. Lehet,ha a te szüleidnek is eszükbe jutnának ilyen dolgok,hogy milyen rossz volt mikor ők sem akartak iskolába menni, mégis kellett, talán megenyhülnek.:-)
2010. jan. 10. 17:32
20/44 anonim válasza:
Ne csináld már, ne akarj beteg lenni! Más örülne ha egészséges lenne...
Mondd meg a szüleidnek, egyik reggel mikor felébredsz, hogy szédülsz, hányingered van, játszd el, hogy rosszul vagy. (Ezt amúgy simán el is hihetik, mert nekem pl reggelenként van, hogy leesik a vérnyomásom és nagyon szédülök.) Hátha elhiszik.
De most volt téli szünet egyébként...Mit csináltál annyi ideig, ha nem pihentél?? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!