Mit tegyek, hogy végre elaludjak?
Figyelt kérdés
Éjszakai műszakban dolgoztam a múlt héten. Tartottam tőle, hogy nem fogok tudni nappal aludni, de az ment. Most viszont már napok óta nem tudok aludni éjszaka. Mire megjövök a délelőttös munkámból teljesen ki vagyok ütve, muszáj lefeküdnöm. Akkor alszok pár órát (direkt keveset, hogy éjjel tudjak), és ennek ellenére sem tudok elaludni éjjel. Semmi alvászavarom nem volt eddig, de ez kikészít.2014. júl. 22. 00:51
1/2 anonim válasza:
Ne aludj délután!Inkább feküdj le 7-8 óra körül,valahogy csak kibírod addig.Hú,de utáltam én is ezt!Teljesen felborítja a szervezetet!Át kell állnia és mire átáll,megint itt az éjszakás műszak!Én azt mondtam soha többé ilyen melót!
2/2 anonim válasza:
Én is ezt tudom javasolni mint előző: próbálj meg nem aludni délután (tudom milyen nehéz...).
A bioritmus megváltozása miatt nem tudsz aludni.
Hasonló ez a jelenség ahhoz mint amikor valaki időzónát repül át és megváltozik az alvás-ébrenlét ciklus.
Vegyél Melatonin-t, segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!