Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális ilyen testsúlyingadozás?

Normális ilyen testsúlyingadozás?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, 175 centi. Az van, hogy éhgyomorra olyan 72,5 kiló vagyok (ez pár napja volt) Most meg 74,5. Nem arról van szó, hogy pár nap alatt meghíztam volna, mert üres hasra máskor is olyan 72-73 körül vagyok, de normális az hogy akár egy-két nap alatt 1,5-2 kilót változzon a testsúlyom?
2014. júl. 10. 17:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Minden embernél előfordulnak ekkora ingadozások egy betegséget követően akár(hasmenéses,vagy egyéb vírusos megbetegedés után),de egyébként ez bizonyos időszakig normális.Ha utána túlzottan hízni kezdessz,akkor próbálj meg teljesen egészséges életmódot folytatni,meg egy kicsit diétázz.

Most is lehetne diétázni,annyit kellene csinálni,hogy egy nap kevesebbet fogyasztani,meg egészségesebbeket:gyümölcsöt,zöldséget.Húst annyit ne fogyassz,csak a diétás napok után.

2014. júl. 10. 17:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!