Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Edzés. Hol kezdjem?

Edzés. Hol kezdjem?

Figyelt kérdés

Izmosodni szeretnék, fomrálni a testemet. De fogalmam sincs hol kezdjem, személyi edzőre pedig nincs pénzem..

A táplálkozás terén is kell változtatnom, sajnos sok édességet eszem, és imádom a finom friss kenyeret is.. Tehát az édességet minimálisra csökkentem, a fehér kenyeret meg dobom a teljeskiőrlésűre, ez menni fog. Szerencsére vizet sokat iszom és soha nem iszom üdítőket vagy szénsavas italokat.

De az edzést hogy kezdjem? Tudna valaki segíteni?

16L

2014. jún. 22. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Kevés az info.

Hány cm és hány kg vagy? Otthon vagy konditerembe akarsz járni? (Inkább kondi ha lehet) Izmosodni szeretnél, tehát tömegnövelő étrend kell (nyugi sose leszel "túl" izmos. Fehérjéből kell napi 2gramm*testtömeg szénhidrátból 2-3 gramm*testtömeg. telítetlen zsír is kell kb 0,5* testtömeg . Edzőre ne is fizess felesleges itt a neten megmutatják hogy kell: először ezt csináld kb 2 hónapig

[link]

utána majd jöhetsz kérdezni újat mivel folytasd :D

(Ha vmit nem szabályosan csinálsz a kondiban vagy odamegy vki segíteni vagy megkérsz egy szimpatikus gyereket. )

2014. jún. 22. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:

meg ezt olvasgasd

[link]

2014. jún. 22. 17:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Edzőterembe eddig is jártam, de csak órákra (killer, step, köredzés stb.), nem pedig gépekre.

Sajnos csak augusztusban tudok menni edzőtermbe, addig itthon kell elkezdenem..

Ezt az oldal pont ma találtam meg, itt a kezdő otthoni alapedzéstervet néztem. De akkor azzal kezdek amit te linkeltél :)

172 cm vagyok és 54-55 kg. Milyen étrendet kéne tartanom? Sajnos nem tudom miket lehet enni és miket nem.

2014. jún. 22. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Otthonra akkor inkább ezt

[link]

Étrend:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

(by Montez)

Itt konkrét étrendek is vannak:

[link]

Itt pedig a kalóriabázisban megnézheted miben mennyi fehérje,ch,zsír van

[link]

Sok sikert :P

2014. jún. 22. 19:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon rendes vagy, köszi szépen! :)
2014. jún. 22. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!