Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy kezdjem el? SÜRGŐS

Hogy kezdjem el? SÜRGŐS

Figyelt kérdés

Saját testsúllyal szeretnék edzeni,a gyakorlataim: fekvő,guggolás,hasprés,fordított hasprés,tolódzkodás,húzódzkodás.

Miből mennyit csináljak?

16 éves fiú vagyok,kb. 170 cm és 55 kg

#test.edzés
2013. júl. 11. 21:45
 1/2 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy megnéztem, hogy miből mennyit tudok csinálni összesen és először annak a felét pl. tudok csinálni 50 fekvőt akkor 25öt ezt 4x 5x minden nap. Mikor már éreztem,hogy ez kevés mindig egyre feljebb vittem ezt a számot 20%al. Én fekvővel így kezdtem 2hóapja és ma már napi 4x 75öt csinálok.
2013. júl. 11. 22:45
 2/2 anonim válasza:

Az a helyzet hogy a fekvo az bemelegitesi gyakorlat.

A gugolas az labra megy a tobbi az jo gyakorlat.

Szerintem menny el edzoterembe valamelyik haveroddal a kozelben.

Ha fekvozni szeretnel akkor az azt jelenti hogy mellre akarsz gyurni.

Ehhez ajanlom a fekvenyomast es a mellgepet.

De a fekvenyomast kizarolag segitovel csinald pl a haveroddal mert nagy baj is lehet. Ha ezt valasztod akkor kezdjel 30kg-al szeriaban.

Majd kesobb mehet fejjeb de a fontos hogy mindig huzd le a mellkasodik majd onnan nyomd ki kulonben karbol csinalod.

Hidd el a sajat sulyos gyakorlatok nem ernek sokat foleg hogy fiatal vagy es gondolom gyorsan akarsz eredmenyt latni.

Vadlizz is mert rovid gatyaban a csajok eloszor azt latjak.

De szerintem mindenkeppen menj le edzoterembe.

Megvan a hangulata es az ottaniak kozott megvan az egymashoz valo tisztelet igy nem fognak lenezni es kirohogni sem ha ettol felsz mert hat valjuk be vekony vagy a termekben pedig sok a kigyurt kopasz allat;-)

Ui:bocsi a helyesirasert de este van es telefonrol irok szoval nincs most turelmem ekezetekkel bajlodni.....

Remelem azert kibogozhato

A tovabbi fejlemenyekert irj privatba vagy keresse fel haziorvosat gyogyszereszet:-)

2013. júl. 13. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!