Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Lehet, hogy...

Mit csináljak? Lehet, hogy agydaganatom van? Nagyon félek ) :

Figyelt kérdés

Mostanában állandóan fáj a fejem. Ráadásul barátom is mondta, hogy mostanában teljesen kifordultam magamból, mert mindenkivel bunkó vagyok, mindig ideges vagyok és ordibálok...és végülis olvastam, hogy ezek az agytumor jelei..Viszont nem tudom, mennyi köze van hozzá, hogy ezen a héten és a jövőhéten is gyakorlaton vagyunk és mivel mindig gyalog megyünk a helyszínekre, csomót kell sétálni a tűző napon, meg ugye dögmeleg is van...és lehet, kicsit az is közrejátszik, hogy amikor hagynak, akkor simán alszok ilyen 9-10 órákat, de mostanában alig bírok aludni, tegnap meg ma is lefeküdtem aludni, miután hazaértem, de mindig felkeltettek anyámék, úgyhogy nem is nagyon tudom kipihenni magam...éjszaka meg sose tudok aludni valamiért...

Szóval ezek után mennyi esélye van annak, hogy agytumorom van?

2014. jún. 18. 19:01
 1/1 anonim ***** válasza:

1. Ne diagnosztizáld magad, mert nem vagy orvos.

2. Ha tűző napon sétálsz, vegyél fel egy szalmakalapot, de legalább egy kis sapkát.

2014. jún. 18. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.