Nagyon félek, hogy beteg vagyok. Valakinek valami tanácsai? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Pár hete vettem észre magamon bizonyos tüneteket (hajhullás, szapora, erős szívdobogás, kézremegés, néha nehézkes nyelés-légzés, stb) és az orvos elküldött vérvizsgálatra, mert ő pajzsmirigy gondra gyanakszik. Holnap megyek a vérképemért, de egyszerűen megőrülök addig! Van egy hülyeségem, hogy mindenre rákeresek az interneten, és persze csinálom magamnak a bajt, stroke, daganat, ilyeneket olvasok, aztán napokig nem alszok.. Most olvastam, hogy ha megnagyobbodott a pajzsmirigy, golyva alakulhat ki a torokban, és nem tudom, hogy képzelem, vagy tényleg van-e dudor a torkomban, de nagyon félek. Félek, hogy meghalok.. Most biztos lesz, aki leszól, de nem tehetek róla.. Kissé pánikbeteg is vagyok, a legapróbb testi tünetekre is rástresszelek (pl hányinger), szóval nem vagyok valami nyugodt ember, sajnos..2014. máj. 18. 15:34
1/4 anonim válasza:
Először is hány éves vagy? A golyva nem valami gyakori fiatalabbak esetében. Nem kell mindjárt a falra festeni az ördögöt. Amíg nem tudsz biztosat, ne temesd el magad.
2/4 A kérdező kommentje:
21 éves lány vagyok
És tudom, de nem tehetek róla, nagy hülyeségem, hogy minden után Kutakodjak a neten... :(
2014. máj. 18. 15:48
3/4 anonim válasza:
*Az első vagyok.* Először is nyugodj meg, tényleg nem kell idegeskedned. 21 éves lány vagy, szerintem ez lehet akár a stressztől is. Történt mostanság valami rossz veled? A tüneteid még jobban ki fognak jönni rajtad, ha idegeskedsz és csak ezen tud járni a fejed. És miért halnál meg? Jódozott sót kellene enned, ha aggódsz a pajzsmirigyed miatt.. de ez még nem azt jelenti, hogy halálos beteg vagy. Szóval csinálj valami mást, beszélgess a családdal, olvass valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!