Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon félek, hogy beteg...

Nagyon félek, hogy beteg vagyok. Valakinek valami tanácsai? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Pár hete vettem észre magamon bizonyos tüneteket (hajhullás, szapora, erős szívdobogás, kézremegés, néha nehézkes nyelés-légzés, stb) és az orvos elküldött vérvizsgálatra, mert ő pajzsmirigy gondra gyanakszik. Holnap megyek a vérképemért, de egyszerűen megőrülök addig! Van egy hülyeségem, hogy mindenre rákeresek az interneten, és persze csinálom magamnak a bajt, stroke, daganat, ilyeneket olvasok, aztán napokig nem alszok.. Most olvastam, hogy ha megnagyobbodott a pajzsmirigy, golyva alakulhat ki a torokban, és nem tudom, hogy képzelem, vagy tényleg van-e dudor a torkomban, de nagyon félek. Félek, hogy meghalok.. Most biztos lesz, aki leszól, de nem tehetek róla.. Kissé pánikbeteg is vagyok, a legapróbb testi tünetekre is rástresszelek (pl hányinger), szóval nem vagyok valami nyugodt ember, sajnos..
2014. máj. 18. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Először is hány éves vagy? A golyva nem valami gyakori fiatalabbak esetében. Nem kell mindjárt a falra festeni az ördögöt. Amíg nem tudsz biztosat, ne temesd el magad.
2014. máj. 18. 15:40
 2/4 A kérdező kommentje:

21 éves lány vagyok

És tudom, de nem tehetek róla, nagy hülyeségem, hogy minden után Kutakodjak a neten... :(

2014. máj. 18. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:
*Az első vagyok.* Először is nyugodj meg, tényleg nem kell idegeskedned. 21 éves lány vagy, szerintem ez lehet akár a stressztől is. Történt mostanság valami rossz veled? A tüneteid még jobban ki fognak jönni rajtad, ha idegeskedsz és csak ezen tud járni a fejed. És miért halnál meg? Jódozott sót kellene enned, ha aggódsz a pajzsmirigyed miatt.. de ez még nem azt jelenti, hogy halálos beteg vagy. Szóval csinálj valami mást, beszélgess a családdal, olvass valamit.
2014. máj. 18. 16:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Nehogy így járj!

[link]

2014. máj. 18. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!