Félek, hogy agydaganatom van! 17 éves vagyok! Körülbelül 1 hete (nem mindig csak amikor rájön) elkezd fájni a fejem hátul és csak baloldalt! Kicsit sápattabb is vagyok! Mitől lehet? Pánikolok nagyon!
Én migrénes vagyok, és néha sokkal durvábbak a tüneteim, mint neked. Én voltam teljes kivizsgáláson, de nem találtak semmi elváltozást.
A migrénre nagyon jellemző az, hogy csak az egyik oldalon fáj a fejed. Sőt olyan is van, amikor kisugárzik. Én pl. tavaly majdnem becsináltam, amikor már az arccsontom és az összes baloldalon levő fogam fájt... Volt már olyan is, hony hányingerem volt, a sápadtság különösen jellemző, illetve az is,hogy néha romlik a látás --> színes pöttyöket, csíkokat, vagy fekete foltokat látsz, illetve kiesik egy-egy rész a látókörödből.
Szerintem neked csak egy enyhébb migréned van. De menj el orvoshoz, aki minden bizonnyal elküld majd mindenféle vizsgálatokra. De mindenesetre megnyugodhatsz, mert tuti, hogy nem agydaganatról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!