Körülbelül mennyit tudok nőni? . Tudom, hogy bután hangzik de van valami módszer amivel tudok nőni?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és a magasságom 170 cm..kicsit zavar és kívácsi vagyok, hogy körülbelül mennyit tudnék nőni2010. jún. 27. 23:43
1/9 anonim válasza:
Valószínüleg még egy 5-10 centit minimum fogsz nőni. Amúgy praktika nincs erre, max hormon kezelés, de azt ilyen magasságra nem adnak.
2/9 anonim válasza:
Még növésben vagy. Amúgy megfelelő táplálkozás kell. Meg kosárlabdázz. A sport is besegített a kosarasoknak, hogy akkorák, amekkorák. Amúgy táplálkozásnál tejtermékek, meg hüvelyesek azt hiszem. Meg ilyen "ugrógyakorlatok" (nem tudom, hogy nevezzem) mert attól nyúlik a gerinc. De amúgy szerintem így is eléred majd az 180-at, vagy akörül leszel. Az meg egy tök normális magasság.:)
3/9 A kérdező kommentje:
kosárlabdázok 6 éve:)..és kb 4 centiket növök egy év alatt de már kicsit magasabb szeretnék lenni:)
2010. jún. 28. 10:06
4/9 anonim válasza:
Én 15 évesen 170 cm voltam, most 25 évesen szintén. :D De egyáltalán nem zavar, max általános iskolai szinten volt zavaró amikor az idióta gyerekek azon ércelődnek ki mekkora :D
azért neked sok sikert.
5/9 anonim válasza:
Általában 22 24 évig növekedés van, ne agodj 10 12 cm biztos. Ha egy kicsit sportolsz vagy keveset edzel akkor az is segíthet. Konditerem jót tesz, tapasztalatból mondom.
6/9 anonim válasza:
óóó, hát nincs itt semmi gond:) Emlékszem, nálunk is mind általános suli után nyúltak meg a srácok, még a legkisebb skacok is növésnek indultak. 14-15-16 évesen kezdtek el jobban nőni. Az jó, ha sportolsz. Igyál sok tejet, sok benne a kalcium! Az elősegíti a növekedést!
7/9 A kérdező kommentje:
eltelt lassan 3 év..és egy büdös centit se nőttem,de mára már nem is izgat :D
2013. ápr. 19. 13:49
8/9 anonim válasza:
4. vagyok lassan 30 éves, de én is maradtam 170 :D Jó ez így :D
9/9 A kérdező kommentje:
Így is van :D
2015. febr. 13. 04:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!