Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint fél éve szedek fogamzásgátlót (Diane 35-t). Még soha nem mertem egyéb védekezési módszer nélkül szeretkezni. Hogyan küzdhetném le a félelmemet? Mit tanácsoltok? Egyáltalán mennyi az esélye körülbelül, hogy teherbe eshetek?
OFF
Szia! Közvetlen nem ide tartozik, de.. figyelj rá, hogy 1-1,5 évnél ne szedd tovább a Diane-t..
Én 4!!! évig szedtem az új nőgyógyász azt mondta, hogy ez abszurd...tulajdonképpen 4 éve alatt egyetlen normális vérzésem sem volt.. (én hormonprobléma miazz szedtem) szóval vigyázz szerintem te is a Dianeval.
Én úgy tudom, fél évnél tovább nem szabad ezt szedni. Nekem is ezt akarta felírni a doki, de mondtam, hogy ne. Féltem, mert rengeteg rosszat hallottam róla. Így végül Lindynette 20 lett belőle. Inkább legyen az a pár pati rajtam, legyen zsíros a bőröm, minthogy csomó mellékhatás és fél év után váltogassak fog.gátlót. Ha meg abbahagyod, visszatérnek a problémák, amik miatt eredetileg felírta a doki, szal akkor nem sokra mész vele...
Mivel van fogamzásgátló hatása is (eredetileg nem fog.gátló, hanem bőr, szőrösödési problémákra írják)ennek a gyógyszernek, így védett vagy. Bogyó mellett ritkán esnek teherbe a nők. Az antibiotikum szedésével kell nagyon vigyázni, mert az gyengíti a hatását!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!