Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Több mint fél éve szedek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint fél éve szedek fogamzásgátlót (Diane 35-t). Még soha nem mertem egyéb védekezési módszer nélkül szeretkezni. Hogyan küzdhetném le a félelmemet? Mit tanácsoltok? Egyáltalán mennyi az esélye körülbelül, hogy teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg!!Én még csak egy hónapja szedek fogamzásgátlót és nem estem teherbe!1% esélye van annak hogy teherbe esel!De ez kizárt dolog!Felesleges más védekezési módot is használni hiszen teljes mértékben védve vagy!Én biztos vagyok benne hogy nem esel teherbe! De ha mégsem tudod leküzdeni a félelmedet akkor meg felesleges tablettát szedned!
2009. jan. 15. 13:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ilzen kerdes mar nagyon sok volt. Ha nem bizol a tablettaban, akkor folosleges szedni, kidobni ra a penzt, vedekezz ovszerrel. Amugy ez gyerekes, olvass utana az interneten, meg mielott eleve elkezdted, akkor kellett volna az orvosodat megkerdezni, szerinted mire talaltak fel??? ha rendesen szeded, akkor van olyan 0,1 szazalek koruli az esely a teherbeesesre.
2009. jan. 15. 13:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nem a védekezés miatt kezdtem szedni.Ennek más oka van.De ha már szedem,akkor gondoltam felesleges más eszközökkel is védekezni.Csak biztosra akartam menni.
2009. jan. 15. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

OFF

Szia! Közvetlen nem ide tartozik, de.. figyelj rá, hogy 1-1,5 évnél ne szedd tovább a Diane-t..

Én 4!!! évig szedtem az új nőgyógyász azt mondta, hogy ez abszurd...tulajdonképpen 4 éve alatt egyetlen normális vérzésem sem volt.. (én hormonprobléma miazz szedtem) szóval vigyázz szerintem te is a Dianeval.

2009. jan. 15. 13:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
én is egy hónap után kezdtem el védekezés nélkül nemi életet élni... de egyvalamire vigyázz, csak akkor csináld ezt, ha állandó partnered van, mert ha különféle fiúkkal fekszel le óvszer nélkül, akkor sokkal durvább dolgok is történhetnek veled egy terhességnél... a tabletta csak a nem kívánt terhességtől óv meg de a nemi betegségektől nem!
2009. jan. 15. 14:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, fél évnél tovább nem szabad ezt szedni. Nekem is ezt akarta felírni a doki, de mondtam, hogy ne. Féltem, mert rengeteg rosszat hallottam róla. Így végül Lindynette 20 lett belőle. Inkább legyen az a pár pati rajtam, legyen zsíros a bőröm, minthogy csomó mellékhatás és fél év után váltogassak fog.gátlót. Ha meg abbahagyod, visszatérnek a problémák, amik miatt eredetileg felírta a doki, szal akkor nem sokra mész vele...

Mivel van fogamzásgátló hatása is (eredetileg nem fog.gátló, hanem bőr, szőrösödési problémákra írják)ennek a gyógyszernek, így védett vagy. Bogyó mellett ritkán esnek teherbe a nők. Az antibiotikum szedésével kell nagyon vigyázni, mert az gyengíti a hatását!

2009. jan. 15. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!