Nagyon félek! Délután megyek háziorvoshoz, mert teljesen azthiszem agydaganatom van! Írtam már itt egy kérdést és bocsi, hogy megint ezzel zavarok, de van okom félni?
Nekem naponta 10-szer van olyan, hogy " fekete foltokat" látok, pláne, ha hirtelen állok fel. Ez még normális vérnyomású emberekkel is előfordul, mert pl. ha hirtelen felállsz, akkor a szívnek kell egy kis idő, hogy alkalmazkodjon a megváltozott terheléshez.
Az agydaganat inkább akkor valószínűbb, ha érzéskiesésed lesz hirtelen, vagy fél oldalad lebénul, vagy hányinger nélkül, spontán hányni kezdesz (ez már a beékelődés jele, amikor már elég nagy a tumor). De ezek a tünetek is ráillenek még sok más betegségre is.
A te tüneteidre inkább a vérszegénység vagy alacsony vérnyomás illik.
nincsen neked agydaganatod ez 1000%. vérszegény lehetsz talán. azok sápadtak meg szédelegnek. vagy vashiányos.
de semmi komoly bajod nincsen, az tuti.
sőt, van hogy az ember alapból sápadtabb és teljesen egészséges.
és az egészséges embernek is szokott fájni a feje.
a fekete foltokat pedig vagy bemeséled, vagy akkor éppen vérnyomásod leesett kicsit.
"lehetsz talán. azok sápadtak meg szédelegnek. vagy vashiányos." a kettő egy és ugyanaz :D
Amúgy tuti nincs agydaganatod, pl fekete foltokat a szememben én is tudok produkálni akár itt és most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!