Lehet így bajom a wifitől? (többi lent)
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy a szobámban van a wifi router, méghozzá az íróasztalomon,és itt van a gép is, tehát a router mindössze kb. 20 centire van tőlem és sok időt töltök gép előtt. Lehet hogy ezt így nem kéne? Nem vagyok meggyőződve a wifi hosszútávú hatásairól, hiszen rengeteg helyen lehet olvasni azt is hogy káros (rossz közérzet, fejfájás, daganatok), valamint azt is, hogy nem az. Lehet/ lesz így valami bajom?
"Nem vagyok meggyőződve a wifi hosszútávú hatásairól"
Hát ezen jót mosolyogtam :D
Én még nem olvastam a wifi káros hatásairól semmit, de az köztudott, hogy az elektronikus eszközöknek van valamilyen mértékű sugárzása, így pl. a számítógépnek, telefonnak is. De ha túl veszélyesek lennének, valószínűleg nem árulnák őket, mert szabályozzák ezt. A leggyakoribb betegségek még mindig az egészségtelen életmódhoz köthetők, amiknek már következménye lehet a daganat.
Ne aggódj, nem lesz bajod, maximum majd te is sugárzod az internetet. :)
Az első nem veszi komolyan.
Mi is ettől félünk, ezért legalább estére kikapcsoljuk.
Nem lehetne az íróasztalodtól meszebb vinni?
A routert nem kell kikapcsolni, pont a 24 órás menetre van tervezve. Én is ott ülök mellette ha nem is 20 centire, de kb. 1 méterre.
Az meg hogy ki-mit sugároz az egy dolog. A mikróra, a tv-re, sőt mostanában a tojásra, tejre is mondják, hogy egészségtelen, daganatot okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!