Mit mondjak az orvosnak, hogy mi bajom van? Nem mentem ma suliba.
Figyelt kérdés
Eleg nyomos ok,nem logni szerettem volna, nem is dolgozat, vagy nincs kedvem, faradt vagyok.stb. Hanem tenyleg nyomos okrol van szo, most nem nagyon van idom leirni. A szuleimnek is szoltam, de annyit mondtak, hogy oldjam meg meg olyanokat vagtak a fejemhez,hogy egy eletkeptelen sz@r vagyok stb. Na most igazan nem hianyzik egy igazolatlan nap. Mit mondjak a dokinak? Tudom, hogy a hasmenest meg a hanyast pl nem tudja ellenorizni, de nem lesz tul atlatszo. Meg eddig anya mindig jott velem az orvoshoz ha beteg voltam (nem mintha nem tudnam.elintezni csak megszokas..) es most nem lesz erdekes ha nem jon velem. Mit talaljak ki? Elore is nagyon koszonom a segitseget!2014. jún. 10. 08:48
1/7 anonim válasza:
iscolaundoritis
(pl. tegnap hasmenés volt, legyengültél tőle, ezért nem mentél ma)
2/7 anonim válasza:
soha ne mondj hasmenést!!!
ha bicit is köcsög a dokid, akkor hasmenéssel elküld székletvizsgálatra, és addig nem ad igazolást amíg nincs a kezében az eredmény...
szédülést se mondj soha, az teljes laborvizsgálat.
hõemelkesés, enyhe torokfájás ilyeneket, leelenõrizhetetlen dolgokat mondj csak..
amúgy az én dokim kiírt akkor is, ha megmondtam neki, hogy idegileg kimerûltem... amúgy meg ennyire évvégén nem fér bele 1 igazolatlan?
3/7 Andizsuzsi válasza:
szédülés, fejfájás, hányinger - napszúrás. most teljesen hihető.
4/7 anonim válasza:
teljesen hihetõ lenne, ha jó színész vagy, de egy orvos látja rajtad, hogy tényleg szédülsze, mert annak vannak tünetei, így ha sejti, hogy hazudsz, és szorult belé egy kis köcsögség, akkor bizony adni fog egy beutalót vérvételre.
6/7 anonim válasza:
Minket sose küldtek székletvizsgálatra még akkor se ha tényleg hasmenése volt valakinek. Szerintem az a legbiztosabb.
7/7 anonim válasza:
Milyen dokid van? Az enyém mondta párszor, hogy na, akkor kapsz egy hét szabadságot, pedig tényleg elég lett volna aznapra is (torokfájás, gyengeség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!