Kiderül-e még az életemben hogy mi a bajom?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve hőemelkedésem van. Minden vérvétel gyulladást jelzett. Ahelyett hogy megkeresnék hol a gyulladás pszichológushoz küldözgetnek, mert hogy túlaggódom... Tegnap este már lázam volt. Szinte soha nem megy 37 fok alá a testhőmérsékletem. Volt már így valaki?2014. jún. 10. 17:00
1/5 anonim válasza:
Hónaljban mérve 37,4-ig normális a testhőmérsékleted. Persze a gyulladás okát érdemes lenne kivizsgálni, de önmagában a 37 fok körüli állandó testhőmérséklet nem jelent problémát, hisz valószínűleg neked ez az alap hőmérsékleted. Egyáltalán nem egyedi, hogy valakinek ennyi az állandó testhője.
2/5 anonim válasza:
Igazából a 37,1 tartósan még normálisnak mondható, efelett hőemelkedés 38-ig. Onnan láz.
Nekem pont ellenkezőleg volt 34,8-35,2 volt állandóan a hőmérsékletem télen-nyáron. Senki nem tudta, hogy miért. Később olvastam, hogy komoly betegségek előtünete lehet, mert nincs elég energiája a testnek fenntartani a 36,5 körüli "átlagot". Teltek az évek és 2010-ben rákot diagnosztizáltak nálam...műtöttek-kemoterápia, volt minden meg kalács. Azóta érdekes módon helyreállt és 36,2-36,7 állandóan.
Javaslom ne hagyd annyiban, ki tudja mi állhat emögött. (nem ijesztgetni akarlak)
3/5 A kérdező kommentje:
Régebben 36.6-8 között volt a testhőmérsékletem.
2014. jún. 10. 17:10
4/5 anonim válasza:
Na, ha változott, akkor az probléma. Sajnos ebben az esetben érdemes magánrendelésre menned, nem kevés pénzért. Első voltam.
5/5 A kérdező kommentje:
26000 Ft-ot kapok havonta, ebből 16000 Ft-ot anyámnak kell adnom... Apámnak elege van belőlem, megmondta hogy ő az én érdekemben semmit nem fog csinálni szóval a magánorvos kilőve.
2014. jún. 10. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!