Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csak nök válaszoljanak értelme...

Csak nök válaszoljanak értelmes válaszokat várok!?

Figyelt kérdés
A hónajamat leborotválnám csak nem tudom hogy kel vizesen vagy hogy?
2014. jún. 13. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:

szárazon semmiképp ne borotváld! Legjobb, ha veszel borotvahabot, férfiaknak, nőknek is van. És a zuhany alatt tisztálkodás közben leborotválod.

Ha nem akarsz költeni, mehet egy kis tusfürdővel, szappannal, de ez hosszútávon kíméletlen a bőrhöz, utána hidratálni kellene valamivel, de hát csak nem jó a hónaljt testápolózni :D

2014. jún. 13. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Tusfürdő.Én évek óta zuhanyzás közben borotválom le,semmi bajom:)
2014. jún. 13. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor 2. szerencsés vagy, én mostanában mindig viszketek és érzem, hogy száraz ott a bőr :)
2014. jún. 13. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem borotválkozás terén a férfiak is jó tanácsokat tudnak adni, sőt, hónaljat közülük is elég sokan borotválnak, de mindegy. :D

Vizesen fürdés közben a legegyszerűbb, csak legyen jó éles a borotva. Ha már valami speciális trutyit is akarsz, inkább gélt vegyél, ne habot, de elég lehet a tusfürdő is.

De ha megfogadsz egy tanácsot: ne borotváld. Kozmetikus olcsón legyantázza, ha van epilátorod, szedd le azzal. Fájdalmasabb, de tartós az eredmény és nem látszik azonnal a bőr alatt a szőr, tényleg sima lesz. Borotvával kétnaponta vacakolhatsz, és nem szép látvány, mindig szürkés a bőr, borostásodik meg minden.

2014. jún. 13. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Figyelem! elektromos eszközt- hajszárítót, villanyborotvát kádban használni tilos!!! MEGRÁZHAT!!!

Szerintem is menj be egy kozmetikushoz, leszedi gyantával és jobb az.

2014. jún. 13. 19:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Még nem is tudja, hogy hogy kell borotválni magát, de már menjen gyantáztatni? Fenét. Kicsi szerintem még ahhoz. Kérdező, egyszerűen szappannal is bekenheted a hónaljadat zuhanyzás közben és úgy leborotválhatod. Csakis vizesen csináld, szárazon sokkal inkább meggyötri a bőrt.
2014. jún. 13. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!