Nem vagyok egy nagy guru ebben a témában MÉG de tanulok. Mennyi idő pénz mód lehetőség stb. kell egy ilyen felső test eléréséhez? Kérem csak értelmes hozzáértő emberek válaszoljanak

Ha nem vagy nagyon zsíros, akkor egy éven belül ez simán összejöhet.
Persze ha le kéne hozzá dobnod egy húszast, akkor megint más a helyzet...

1. Genetika
2. 6-8 hónap, étrendtől és edzéstől függően, meg a genetika
3. 30-35 ezer FT / hónap, terem bérlettel együtt kb.

Ehhez semennyi.Mikor meg a konditermet hallasbol se ismertem akkor igy neztem ki
...egyszeru sportolastol.Barmitol.Persze ez eletmod kerdese es testalkat.Ha egy topszli kis gnom vagy,vagy egy langaleta letra,ne varj csoda.Kuzdeni kell erte!

akkor nem jo az etrend vagy az edzes, ha meg mindig ugy nezel ki!valtoztass.emeld a szenhidratot vagy a zsirt.Ingaztasd a szenhidratot, vigyel be 7g/ttkg.
Sok modja van.Talald meg melyik jo neked,de a legegyszerubb csak enni mint egy allat;)
köszönöm a válaszokat.
genetikailag szakértő barátom szerint minden rendben van velem nagy esélyekkel indulok neki valahol az ecto és a mezo között vagyok. 186 cm magas és 78 kg vagyok.

Szerintem így extrém ektomorfként az egyetlen és legfelsőbb cél a kalóriplusz elérése, ami már egyre nehezebbé válik, így nem elég a kis 10 gramm lenmagolajamat benyámmogni.
A zsírok meg a barátaink(nyilván a kenyér egy utolsó szemét szar, de most nem ez a vita tárgya), ektoként semmiképpen nem kell attól parázni, hogy bezsírosodunk, meg anyámkínja. Másrészt nekem már a könyökömön jön ki néha a rizs, jól esik valami más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!