Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Függő vagyok? Én nem tartom...

Függő vagyok? Én nem tartom magam sem alkalmi, sem rendszeres (függő) kábítószer fogyasztónak.

Figyelt kérdés

Napi legalább 2 cigit szívok, vagy porozok, vagy vénán belövöm magam.

Most függő vagyok, vagy sem? A barátaim szerint igen.

2014. jún. 12. 23:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező te vagy NAGYON buta vagy, vagy troll. Szerintem inkább troll.
2014. jún. 15. 19:15
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 a kettő nem zárja ki egymást. Sőt!
2014. jún. 15. 19:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha közben szívsz egy kis marist is, akkor nem igazán vagy az, mert a marihuána nem kapu drog, hanem kilépődrog, mert a függőséget az okozza, ha valami ellen antitestet termel a szervezet, de a THC ellen nem termel antitestet, mert amikor nagyon fáradt, és álmos vagy akkor az agyad is termel magának kannabinoid vegyületet (THC, CBD) és ezzel zavar aludni, és ezért nem termel ellene antitestet a szervezeted, és ezzel a cuccal más drogról könyen le tudsz mondani, mert az agy hasonló élvezethez jut a THC által, mint pl.: heroin által. És lényegében ha reggel felkelsz, és belövöd magad, kitisztulsz, akkor még függő vagy 18 óráig, de ha közben egész nap szívod a jointot, és letellik a 18 óra, akkor már nem vagy függő! Érted mit hablatyolok itt?
2014. júl. 26. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!